Με την έπαρση της ιστορικής σημαίας της Κομοτηνής στο Ηρώο της πόλης από τον Δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη, εισήλθαν στη φάση της κορύφωσής τους, οι επετειακές εκδηλώσεις για την 97η επέτειο της απελευθέρωσης και ενσωμάτωσης της Κομοτηνής στον εθνικό κορμό.
Την ιστορική σημαία, όπως κάθε χρόνο, από το Δημαρχείο ως το Ηρώο, μετέφεραν κορίτσια του Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές.
Πλαισιωμένος από τις/τους σημαιοφόρους των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης, ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων για την Πατρίδα και την Πίστη, ενώ παρέστησαν ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής-Διοικητής της ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Λάζαρος Καμπουρίδης, ο Διοικητής της ΧΧΙΧ Μηναχοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος Γεώργιος Χατζηγεωργίου, εκπρόσωποι της Πολεμικής Αεροπορίας, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κομοτηνής Δημήτριος Πολιτειάδης, η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Αγροτικής Ανάπτυξης Κομοτηνής και υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας Θέμης Τζενετίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ζηλούδης, ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης Μαρίνος Κωνσταντινίδης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Οι Τρεις Ιεράρχες» Παναγιώτα Βενετοπούλου.
Στεφάνια κατέθεσαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Οι Τρεις Ιεράρχες» Παναγιώτα Βενετοπούλου, μαθήτριες και μαθητές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπρόσωπος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, εκπρόσωπος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ροδόπης «Ο Άγιος Γεώργιος ο εξ Ιωαννίνων».
ΒΙΝΤΕΟΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
(12-5-2017)