Τι κι αν τα χρόνια πέρασαν και τα μαλλιά ασπρίσαν… Τι κι αν “τα πόδια δεν βαστούν όπως στη νιότη”… Η βραδιά “επέβαλλε” χορό, τραγούδι, κέφι, γιατί σε τελική ανάλυση “μια ζωή την έχουμε”, και φυσικά την πιο μεγάλη ευχή: “Και του χρόνου με υγεία!”.

Ο λόγος, για τον καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο χορό των δύο ΚΑΠΗ της Κομοτηνής, όπου τα εκατοντάδες μέλη του βρήκαν μια καλή ευκαιρία να ξεχάσουν για μερικές ώρες τα προβλήματα της καθημερινότητας και τις … περικοπές των συντάξεων, και να “ξεδώσουν” με την ψυχή τους.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης (ΚΕΜΕΑ) του Δήμου Κομοτηνής, όπου υπάγονται τα ΚΑΠΗ, κ. Γιάννης Γκαράνης, βλέποντας ευτυχής το πραγματικά όμορφο κλίμα της εκδήλωσης, επισήμανε την αδιάλειπτη προσπάθεια που καταβάλλει το προσωπικό του ΚΕΜΕΑ και των ΚΑΠΗ ώστε όχι μόνο να προσφέρει στιγμές χαράς στους ηλικιωμένους, αλλά και σειρά δράσεων και προγραμμάτων που αφορούν την ιατροφαρμακευτική τους υποστήριξη, την ενημέρωσή τους γύρω από ζητήματα που τους απασχολούν, κ.ά. Τους αγαπάμε με όλη μας την καρδιά. Ότι και να κάνουμε για τα μέλη των ΚΑΠΗ θα είναι λίγο. Η σοφία της ζωής που κουβαλούνε, άλλοτε αποτελεί για μας τους νεότερους βάλσαμο ανακούφισης μπροστά στις δυσκολίες, και άλλοτε ισχυρή ενθάρρυνση να αντιπαλέψουμε τις δυσχέρειες”, συμπλήρωσε, και τους ευχήθηκε από καρδιάς “να είναι πάντα καλά”.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ