Με τους εργαζομένους της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ) Καβάλας συναντήθηκε κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, αποτελούμενο από τους Βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη (Αττικής), Γιάννη Λαγό (Β΄ Πειραιώς), και Ευάγγελο Καρακώστα (Βοιωτίας), καθώς και τα στελέχη του κόμματος Αρτέμη Ματθαιόπουλο και Δημήτρη Βογιατζή, τονίζοντας ότι συμμερίζονται τον αγώνα τους και τα δίκαια αιτήματά τους.

Οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν τον κοινοβουλευτικό έλεγχο προς την κυβέρνηση προς επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων της ΒΦΛ, ενώ ακολούθως επισκέφθηκαν και το Σωματείο εργαζομένων της Καβάλα OIL.

«Η Ελλάδα διαθέτει τεράστιες πλουτοπαραγωγικές πηγές. Πρωτίστως το πετρέλαιο στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας και της Θάσου, θα δώσει νέες δυνατότητες ανάπτυξης σε όλη τη χώρα. Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι πως το ελληνικό κράτος πρέπει να εκμεταλλευτεί όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της ελληνικής ΑΟΖ. Δεν πρέπει να τα εκμεταλλευτεί κανένας ξένος τοκογλύφος», τόνισε στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλ. Κασιδιάρης.

Δείτε βίντεο-ρεπορτάζ τοπικών ΜΜΕ: