Παρά τον βροχερό καιρό, το 2ο Φεστιβάλ Μπύρας & Μουσικής Κομοτηνής που διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος φίλων μοντέρνας μουσικής «Γραμμόφωνο», με την υποστήριξη της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Την πρώτη μέρα την αυλαία άνοιξε ο Σωκράτης Μάλαμας, και σημειώθηκε το αδιαχώρητο στο θερινό δημοτικό θέατρο, ενώ τις επόμενες δύο μέρες εμφανίστηκαν εννέα τοπικές μπάντες που παρουσίασαν ελληνικό και ξένο ροκ αλλά και παραδοσιακό ρεπερτόριο.

Από δεξιά: Λάζαρος Βογιατζόγλου (area activation & event manager), Χρήστος Κούρβας (Αθηναϊκή Ζυθοποιία), Γιώργος Δημόπουλος (photographer), Χρήστος Ζιώγας  sales representative).
Από δεξιά: Λάζαρος Βογιατζόγλου (area activation & event manager), Χρήστος Κούρβας (Αθηναϊκή Ζυθοποιία), Γιώργος Δημόπουλος (photographer), Χρήστος Ζιώγας sales representative).

Σε τρεις μέρες δηλαδή, σε δύο μουσικές σκηνές, εμφανίστηκαν 42 μουσικοί, και 120 άτομα προσωπικό και εθελοντές εξυπηρέτησαν 2.500 περίπου επισκέπτες, με χορηγό την Αθηναϊκή Ζυθοποιία που συνέπραξε με δώδεκα είδη ελληνικής μπύρας για όλα τα γούστα. Μισό ευρώ, δε, από κάθε μπύρα που καταναλώθηκε, διατέθηκε στο Παράρτημα Κομοτηνής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας.

Στόχος των διοργανωτών είναι η πραγματοποίηση του 3ου Φεστιβάλ του χρόνου, και η καθιέρωσή του ως θεσμού.

Δείτε video από την πρώτη μέρα:

Δείτε video από τη δεύτερη και την τρίτη μέρα:

PHOTO GALLERY