“Έτος Μέριμνας Προσωπικού”, έχει κηρυχθεί από το ΓΕΣ το 2018, και ανά τη επικράτεια, χώροι και δομές του στρατού ανακαινίζονται και εκσυγχρονίζονται με σκοπό την αναβάθμιση και τη βελτίωση της καθημερινότητας του στρατεύματος.

Σε αυτό το πλαίσιο, με μέριμνα του Διοικητή της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχου Λάζαρου Καμπουρίδη,  ανακαινίστηκε η αίθουσα καφέ της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής. Με τη σύμπραξη του διευθυντή της Λέσχης, Αντισυνταγματάρχη Θεόδωρου Τιφτικτσόγλου, και τη συνδρομή της διμοιρίας κατασκευών, ο χώρος εξωραΐστηκε και εξοπλίστηκε με σύγχρονα μέσα (τηλεοράσεις plasma κ.λπ.). Στόχος της δράσης, η ανάπαυση και η ψυχαγωγία των χρηστών της σε έναν ιδανικό χώρο.

Η αίθουσα εγκαινιάστηκε με την ευλογία του μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής Παντελεήμονος.

Ο επίσκοπος έδωσε τις δικές του ξεχωριστές ευχές, πλαισιωμένος από τον Ταξίαρχο Καμπουρίδη και τον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, Διοικητή της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχο Γεώργιο Χατζηγεωργίου.

Από την πλευρά του ο Ταξίαρχος Καμπουρίδης ευχαρίστησε τον δεσπότη για την παρουσία του, και υπενθύμισε πως από πέρυσι στη Λέσχη, με μέριμνα του προκατόχου του Κοσμά Μόσχου, έχουν ανακαινιστεί το εστιατόριο των κατώτερων αξιωματικών και υπαξιωματικών, καθώς και το κουρείο.  

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

από τους ανακαινισμένους χώρους και την τελετή του Αγιασμού