Με απονομή επαίνων παρακολούθησης και αναμνηστικών μεταλλίων για την πετυχημένη ολοκλήρωση και της σεζόν 2017-2018, έπεσε η αυλαία και της φετινής εκπαιδευτικής περιόδου στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, με μια λιτή αλλά ιδιαιτέρως συγκινητική τελετή.

Στις εγκαταστάσεις του συλλόγου ο γενικός διευθυντής της Ακαδημίας Δημήτρης Παγωνίδης ευχαρίστησε τους γονείς για τη συνεργασία τους και εξήρε τη συμβολή τους στην ομαλή λειτουργία του καλύτερου ποδοσφαιρικού φυτωρίου της περιοχής, ευχόμενος στους ίδιους και στα παιδιά τους καλό καλοκαίρι και καλή επιστροφή τον Σεπτέμβριο, ενώ ευχήθηκε και στα μέλη του συλλόγου που γιόρτασαν το σεκέρ μπαϊράμ.

Ακόμη, δια χειρός προέδρου του σωματείου, Γιώργου Μαρινάκη, τιμήθηκε για την προσφορά του στην Ακαδημία ο Χρήστος Ουζουνάκης (διοικητής της στρατιωτικής μονάδας 511 Κομοτηνής). “Εντάξαμε στον εσωτερικό κανονισμό μας την απόφασή μας κάθε χρόνο να τιμούμε ένα μέλος μας, έναν φίλο μας ή ένα πρόσωπο του ποδοσφαίρου για την προσφορά του”, ανέφερε ο κ. Παγωνίδης, ευχαριστώντας τον κ. Ουζουνάκη που “όποτε χρειαστήκαμε κάποια πράγματα ήταν αρωγός μας”.

Προπονητές και διοικούντες ευχήθηκαν στα παιδιά να έχουν ένα διασκεδαστικό καλοκαίρι με υγεία, και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την υπόσχεση να συνεχίσουν όλοι μαζί με τον ίδιο ζήλο να πετυχαίνουν συλλογικούς και ατομικούς στόχους και διακρίσεις. 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ