Σαράντα παιδιά ηλικίας 8-11 ετών από την Κομοτηνή και το Κίρτζαλι, που αγαπούν το τένις, συμμετείχαν στο φιλικό τουρνουά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής (ΣΑΕΦΑ) Ροδόπης, φιλοξενώντας το Κλαμπ Αντισφαίρισης «Ορφέας» της βουλγαρικής πόλης, σε ανταπόδοση της διοργάνωσης που είχε λάβει χώρα τον περασμένο Μάιο στο Κίρτζαλι.

Οι αγώνες επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής, ωστόσο λόγω της βροχής μεταφέρθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της «Μεταλλουργικής», της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η προπονήτρια της ακαδημίας τένις του ΣΑΕΦΑ Ροδόπης κ. Αθανασία Κόψα, η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κική Συνοδινού, και η κ. Νατάσσα Λιβεριάδου, Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού Κομοτηνής που στήριξε την πρωτοβουλία, υπογράμμισαν τη σημασία της προώθησης του αθλητισμού και της διασυνοριακή φιλίας, καταθέτοντας τη βούληση για συνέχιση ανάλογων δράσεων.

Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια, ενώ η βουλγαρική αποστολή δώρισε στους μικρούς τενίστες της Κομοτηνής από ένα σετ με μπαλάκια.

Αξιοσημείωτο στοιχείο του τουρνουά, ήταν το ικανοποιητικό επίπεδο των παιδιών, που δείχνει ότι τα δύο σωματεία κάνουν κατά το δυνατόν καλή δουλειά, και ίσως στο μέλλον δούμε αθλητές τους να διακρίνονται στον χώρο της αντισφαίρισης.

Υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης, προσέφεραν εθελοντές του παραρτήματος Ροδόπης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

info:

facebook: ΣΑΕΦΑ Ν. Ροδοπης

Τηλ: 6976765112 (Αθανασία Κόψα, προπονήτρια τένις)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ