Σε έναν αγώνα όπου μονόδρομος για τις ομάδες δεν ήταν η νίκη αλλά η προσφορά στον συνάνθρωπο, Πανθρακικός και ΟΝΝΕΔ/ΝΟΔΕ Ροδόπης ΝΔ, απέδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Ευαισθητοποιημένοι από τον “Γολγοθά” της οικογένειας του 7χρονου Χρήστου-Γεωργίου, συνέβαλαν στην προσπάθεια συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας για την απαιτούμενη πολυδάπανη θεραπεία του μικρού συμπολίτη.

Στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου Κομοτηνής δεν βρέθηκαν πολλοί θεατές, ωστόσο στην προπώληση διατέθηκε ικανοποιητικός αριθμός εισιτηρίων.

Συγχαρητήρια λοιπόν στις δύο ομάδες, συγχαρητήρια και στον Πάτρικ Ογκουνσότο, που παρά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου αποδέχτηκε την πρόταση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Τσαρδακλή και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αγωνιζόμενος και ο ίδιος και συμβάλλοντας και αυτός στην πρωτοβουλία.

Συγκινημένος ο πατέρας του 7χρονου αγοριού, Παναγιώτης Θεοδωρίδης, ευχαρίστησε όλους όσους συνέπραξαν για τη διοργάνωση.

“Ο Πανθρακικός δίνει πάντα το παρών σε τέτοιες περιστάσεις”, τόνισε ο αντιπρόεδρος του Πανθρακικού Γιώργος Μπάρκουλας.

Την ικανοποίησή τους για την ευόδωση της ενέργειας, εξέφρασαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης της ΝΔ Γιάννης Βεζυργιαννίδης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης Κώστας Τσαρδακλής.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ