20141020_181826[1]
Η νέα Πρόεδρος του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Κ. Κωνσταντινίδου και ο απερχόμενος Πρόεδρος Α. Φραντζής.

Η Κική Κωνσταντινίδου αναλαμβάνει την Προεδρία του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, για τη νέα τριετία. Στις κάλπες που στήθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, οι τοπικοί έμποροι και επιχειρηματίες κλήθηκαν να αναδείξουν το 9 μελές  Διοικητικό Συμβούλιο και Ελεγκτική Επιτροπή αλλά και να εκλέξουν τους Αντιπροσώπους τους στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων.

Στο νέο Δ.Σ, εκλέγονται:

1. Κασάπης Γεώργιος – 127.

2. Φραντζής Αντώνιος – 126.

3. Κωνσταντινίδου Κυριακή – 114.

4. Μάντσιου Στέλλα – 101.

5. Σεργκενλίδου – Καλαϊτζάκη Ειρήνη – 90.

20141020_181324[1]    6. Τσολακίδης Ιωάννης – 82.

    7. Καρακατσούλης Στέργιος – 73.

    8. Κασπαριάν Τατιός – 68.

    9. Γαρυφάλλου Αθηνά – 67.

Ο Μπασδάνης Δημήτριος έλαβε 58 ψήφους και ο Μαρίνος Βαλάντης 19.

Την ικανοποίησή του για την ομαλή και σε κλίμα συναίνεσης- εξέλιξη των διαδικασιών εξέφρασε ο απερχόμενος Πρόεδρος Αντώνης Φραντζής επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τη δράση του συλλόγου, ως εκλεγμένο μέλος μιας δυναμικής ομάδας νέων ανθρώπων που συνθέτουν τη νέα διοίκηση, της οποίας επικεφαλής τίθεται πλέον η Κική Κωνσταντινίδου.

Ο κ. Φραντζής εστίασε και στον απολογισμό δράσης της απερχόμενης Διοίκησης ο οποίος περιελάμβανε μεταξύ άλλων την υλοποίηση μιας σειράς προγραμμάτων ορισμένα από τα οποία είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο, επιμορφωτικών σεμιναρίων, την ίδρυση και λειτουργία γραφείου του Εμπορικού Συλλόγου που λειτουργεί καθημερινά για την εξυπηρέτηση των μελών του, όπως την διεξαγωγή σεμιναρίων για τεχνικούς ασφαλείας.