Ο Χρήστος Δάντης “αντάμειψε” με το παραπάνω όσες και όσους βρέθηκαν στην πρεμιέρα του 4ου Φεστιβάλ Μπύρας & Μουσικής Κομοτηνής, που διοργανώνει στο θερινό δημοτικό θέατρο η ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής σε συνεργασία με τον σύλλογο φίλων μοντέρνας μουσικής “Γραμμόφωνο”.

Το φεστιβάλ συνεχίζεται απόψε με τους Κομοτηναίους 3Gen’s και τον Κώστα Μπίγαλη.

(VIDEO+163 PHOTOS) Κομοτηνή: Με ... "κόλαση" του Δάντη άνοιξε αυλαία το 4ο Φεστιβάλ Μπύρας & ΜουσικήςΈντεκα μέρες πριν κλείσει τα 51 του χρόνια, γεμάτος ενέργεια και παθιασμένος με την κιθάρα του και τις νότες, ερμήνευσε με τον ξεχωριστό, δικό του τρόπο, μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες αλλά και θρυλικά ξένα κομμάτια, πλαισιωμένος και από τον ταλαντούχο τραγουδιστή και κιθαρίστα γιο του, Christoher Vee.

Καλησπερίζοντας το κοινό εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του που βρέθηκε στην Κομοτηνή, όχι μόνο διότι έχει προσωπικούς φίλους στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και επειδή όπως υπογράμμισε: “Την αγαπώ τη Θράκη, έχω διαβάσει την ιστορία της και την έχω κάνει δικιά μου. Θαυμάζω τους Θρακιώτες”.

Πραγματικά απολαυστικός, συνεπήρε στους ρυθμούς του το κοινό που γέμισε το θέατρο:

Καθηλωτικός ερμηνεύοντας και το “Για σένανε μπορώ” της σπουδαίας Μαρινέλλας:

Στη σκηνή πριν τον Δάντη, είχε ανέβει η Ραλλία Χρηστίδου, που με τη φωνή της και το μπρίο της κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου.

Νωρίτερα, τη συναυλία άνοιξαν η Λίλα Τριάντη και ο Christopher Vee.

PHOTOSTORY