Η συναυλία του Δημήτρη Μπάση στην Κομοτηνή ήταν το πιο “δυνατό” μουσικό γεγονός του καλοκαιριού.

Ήταν το πολιτιστικό γεγονός με το οποίο έπεσε η αυλαία του 5ου Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία και φέτος η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Μοντέρνας Μουσικής “Γραμμόφωνο”.

Στο γεμάτο θερινό δημοτικό θέατρο της πόλης, ο εκ των κορυφαίων σύγχρονων Ελλήνων ερμηνευτών, τα έδωσε όλα στη σκηνή, συνεπήρε το κοινό, και σε μια εντυπωσιακή αλληλεπίδραση μαζί του, τραγούδησε όλες του τις επιτυχίες αλλά και πολλές του σπουδαίου Δημήτρη Μητροπάνου τιμώντας την πολύτιμη παρακαταθήκη του στο ελληνικό λαϊκό πεντάγραμμο.

Ευχαρίστησε, δε, την πρόσκληση που δέχτηκε από την Πρόεδρο της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, και ευχήθηκε τη συνέχιση του Φεστιβάλ γιατί όπως είπε “είναι τιμή και χαρά για τους καλλιτέχνες να εμφανίζονται σε τέτοιες συνθήκες”.

Από την πλευρά της η κ. Λιβεριάδου χαρακτήρισε “ιδιαιτέρως τιμητική την παρουσία του Δημήτρη Μπάση στην πόλη μας”, τον ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησής της, συνεχάρη τους συνεργάτες του, και τόνισε: “Ως ΔΚΕΠΠΑΚ εργαζόμαστε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου για την υλοποίηση εκδηλώσεων που να προσφέρουν στους δημότες μας ποιοτικά θεάματα. Με αυτή τη συλλογιστική συνεχίζουμε και ευχαριστούμε τον κόσμο για την ανταπόκριση, την αποδοχή και τη στήριξη”. 

Ο Δημήτρης Μπάσης τα έδωσε όλα στη σκηνή:

Και αφιέρωσε μέρος της συναυλίας στον μεγάλο Δημήτρη Μητροπάνο ερμηνεύοντας αξέχαστες επιτυχίες του:

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ