Αφιέρωμα στο υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, «Αγιά Σοφιά», προβλήθηκε στην εκπομπή του OPEN, «Open Sport», που περιλάμβανε εντυπωσιακά πλάνα του γηπέδου καθώς και αποκλειστικές συνεντεύξεις του project manager Δημήτρη Ανδριόπουλου, του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρου, του παλαίμαχου τερματοφύλακα Στέλιου Σεραφείδη, και του ηθοποιού και οπαδού της ομάδας, Αντώνη Αντωνίου.

Όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ τη σεζόν 2021-2022 θα αγωνίζεται ξανά στη φυσική της έδρα, κάτι που επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο Δημ. Ανδριόπουλος, σημειώνοντας: «Δεν μπορώ να προβλέψω εμπόδια ώστε η ΑΕΚ να μην παίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια τη μεθεπόμενη περίοδο. Ελπίζουμε του χρόνου τον Ιούνιο να μιλάμε για το άνοιγμα του νέου γηπέδου».

Παράλληλα συγκινεί η ατάκα του Στ. Σεραφείδη: «Να προλάβω το γήπεδο και ας…ξεμπαρκάρω» καθώς και του Αντ. Αντωνίου, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε το πως φαντάζεται ο ίδιος την πρώτη μέρα του στο νέο γήπεδο.

Το drone και η κάμερα της εκπομπής μπήκαν στους χώρους του υπό κατασκευή γηπέδου, δείχνουν την πρόοδο των εργασιών και – πέρα από το αμιγώς συναισθηματικό κομμάτι του θέματος – ρίχνουν μία διεισδυτική ματιά στην αναβάθμιση της περιοχής με την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου.