Περισσότεροι από εκατό κορυφαίοι αθλητές της χώρας, Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες, δήλωσαν τη στήριξή τους στη Μεταρρύθμιση του ελληνικού Αθλητισμού από την κυβέρνηση.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, βρέθηκαν όλοι μαζί στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά, αφενός για να κάνουν τον απολογισμό της στενής συνεργασίας ενός ολοκλήρου χρόνου, και αφετέρου για να συζητήσουν για το νέο νομοσχέδιο που έρχεται σύντομα  στη Βουλή και το οποίο αφορά στην ολοκλήρωση της αθλητικής μεταρρύθμισης που έχει ανάγκη η αθλητική οικογένεια της χώρας.
Το παρών έδωσαν θεσμικοί εκπρόσωποι, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών και της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και όλοι οι συμμετέχοντες στο “ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ”.
Επιβεβαίωσαν την ικανοποίηση τους για την μέχρι σήμερα πορεία της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αθλητισμό, αλλά και την ανάγκη για άμεση εφαρμογή των διατάξεων που έρχονται στη Βουλή για το νέο πλαίσιο διεξαγωγής και ανάδειξης νέων διοικήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών.
«Μαζί, για ακόμα πιο ψηλά, πιο μακριά, πιο δυνατά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Αυγενάκης.