Την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, συνόδευσε ο Βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ μαζί με συναδέλφους του, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη δεξίωση που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος εν όψει της συμπλήρωσης 45 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

45 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, είμαστε μπροστά σε νέες προκλήσεις. Η ποιότητα της Δημοκρατίας είναι το μεγάλο ζητούμενο. Η έξοδος από την κρίση, οι δουλειές, η επιστροφή των νέων, η κλιματική αλλαγή και η ψηφιακή εποχή, απαιτούν προοδευτικές λύσεις. Ο αγώνας κατά της δεξιάς, της ακροδεξιάς και του λαϊκισμού, είναι διαρκής. Το Κίνημα Αλλαγής θα διεκδικήσει τις αναγκαίες αλλαγές για την ενίσχυση της Δημοκρατίας μας, την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Δεν ξεχνάμε. Δεν ξεχνάμε όσους αγωνίστηκαν για τη Δημοκρατία και την ελευθερία. Δεν ξεχνάμε τα θύματα έναν χρόνο πριν ακριβώς στο Μάτι. Δεν ξεχνάμε, γιατί έτσι σχεδιάζουμε με ασφάλεια το μέλλον. Χρόνια Πολλά!”, δήλωσε η κ. Γεννηματά.

Τιμήσαμε φέτος την 45η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα. Ο λαός μας που υπέφερε από την επτάχρονη τυραννία, δεν ξεχνά ότι η Δημοκρατία είναι ζήτημα καθημερινού αγώνα. Ποτέ δεν εφησυχάζουμε. Τίποτα δεν είναι δεδομένο”, ανέφερε στη δήλωσή του ο Ιλχάν Αχμέτ.