Ο συνθέτης Αποστόλης Αρμάγος (Armagos), μετά από μια διαδρομή τεσσάρων δίσκων με τραγούδια ερμηνευμένα από νέους τραγουδιστές (Ξένια Ροδοθεάτου, Νίκο Βενετάκη, Άννα Λινάρδου), κυκλοφορεί ψηφιακά τον πρώτο “ορχηστρικό” του δίσκο, με τίτλο “The Lonely Piano”.

Πρόκειται για ένα album με οκτώ αυτοσχεδιασμούς· οκτώ μικρές ολοκληρωμένες ιστορίες παιγμένες από τον ίδιο, μόνο με ένα πιάνο.

  • Lost in thw Crowd

Το “The Lonely Piano” αποτελείται από ατμοσφαιρικές μπαλάντες και κομμάτια με γρήγορα ξεσπάσματα, τα οποία μοιάζουν με τραγούδια χωρίς λόγια. Τα θέματα και τα μοτίβα τους, παρά τον αυτοσχεδιαστικό τους χαρακτήρα, δίνουν την εντύπωση δομημένου μουσικού λόγου σε ένα σύγχρονο και νεοκλασικό στυλ, ενώ όλος ο δίσκος θα μπορούσε να αποτελεί το soundtrack μιας ταινίας.

  • Goodbye

O συνθέτης, με αυτό το πρώτο του πιανιστικό project, καταφέρνει να μας χαρίσει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ορχηστρικά album της χρονιάς.

  • The Lake

  • Το όμορφο εικαστικό του εξωφύλλου είναι της Ελένης Άννινου.

33ea0a4d the lonely piano coverΤο “The Lonely Piano” είναι διαθέσιμο για ακρόαση και αγορά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (Spotify, Apple Music, Cd Baby, Youtube, κ.α.).

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το “The Lonely Piano” στην επίσημη ιστοσελίδα του καλλιτέχνη: Armagosmusic.com

Ποιος είναι ο μουσικοσυνθέτης Αποστόλης Αρμάγος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Πιάνο, Ανώτερα Θεωρητικά και Σύνθεση, με καθηγητή τον Μάκη Πάλακα, και μοντέρνα κιθάρα με τον Γιάννη Ράπτη και τον Θοδωρή Ζήρα. Πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, έκανε μαθήματα τζαζ πιάνου με τον Δημήτρη Καλαντζή και τον Γιώργο Μικρό, και παρακολούθησε σεμινάρια τζαζ πιάνου με τον Σπύρο Μάνεση και μοντέρνας κιθάρας με τους Δημήτρη Ζαφειρέλη, Jim Πολίτη και Γιώργο Σταυρουλάκη.

9a2fa9c7 armagosΈκανε σπουδές Βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής με τον Τάσο Φωτόπουλο. Έχει παρουσιάσει τη μουσική του σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας, συμπράττοντας επί σκηνής με τους περισσότερους ερμηνευτές και δημιουργούς της γενιάς του. Από το 2013 έως σήμερα έχει κυκλοφορήσει τέσσερις δισκογραφικές δουλειές με τραγούδια: “Το η του ήλιου”, “Απόσχιση” (ερμηνεία: Ξένια Ροδοθεάτου), ” Άγνωστη Πορεία” (ερμηνεία: Νίκος Βενετάκης), “Στην Άλλη Όχθη” σε ποίηση του Τάκη Μιχόπουλου (ερμηνεία: Άννα Λινάρδου), και οργανική μουσική για τις ψηφιακές συλλογές “West & East” (για πιάνο και κρητική λύρα) και “The lonely piano”. Έχει γράψει τη μουσική για την όπερα “Η ντροπή του Κύκλωπα” σε λιμπρέτο του Γιάννη Φίλια, καθώς και τη μουσική για τη θεατρική παράσταση “Ο δράκος” του Γεβγένι Σβαρτς, σε σκηνοθεσία Ιωάννας Μπακαλάκου. Αυτή την περίοδο γράφει τη μουσική για τη δεύτερή του όπερα, με τίτλο “Ο Γαλαζογένης“.