Η νέα ερμηνεύτρια Ξένια Ροδοθεάτου, παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο κομμάτι με τίτλο “Μην το πεις”.

Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει η Κατερίνα Kυρμιζή.

Το τραγούδι ερμηνεύεται μοναδικά από την πολύ ξεχωριστή φωνή της Ξένιας Ροδοθεάτου, ενώ η απλή και σύγχρονη ενορχήστρωση αναδεικνύει την υπέροχη μουσική και τους συγκινητικούς στίχους.

Αίσθηση προκαλεί και το πρωτότυπο video clip, όπου η τραγουδίστρια εμφανίζεται να “παίζει” με χρώματα στα χέρια, τα οποία αλλάζουν συνεχώς.

Το “Μην το πεις” κυκλοφορεί ψηφιακά και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (Spotify, Apple music, Amazon, κ.τ.λ.).

H Ξένια Ροδοθεάτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να δίνει συναυλίες σε Ελλάδα και Ευρώπη με την Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην Αθήνα υπήρξε μέλος σε διάφορα σχήματα, τραγουδώντας πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής και κάνοντας live σε μουσικές σκηνές. Σπούδασε φωνητική με την Αρετή Τοπουζίδη, και Βυζαντινή και παραδοσιακή μουσική με τον Τάσο Φωτόπουλο. Τον Φεβρουάριο του 2013 κυκλοφόρησε το album “Το η του ήλιου” μαζί με τον συνθέτη Αποστόλη Αρμάγο. Έναν χρόνο μετά οι δυο τους συνεργάστηκαν ξανά κυκλοφορώντας τον δίσκο “Απόσχιση”. Από τότε μέχρι σήμερα η Ξένια Ροδοθεάτου έχει κυκλoφορήσει digital singles ανάμεσα στα οποία και η πολύ επιτυχημένη διασκευή “Στα ψηλά τα παραθύρια”, και παράλληλα έκανε τις παραγωγές στα cd’s “Άγνωστη Πορεία” και “Στην Άλλη Όχθη” σε μουσική του Αποστόλη Αρμάγου. Έχει συμμετάσχει σε δίσκους νέων δημιουργών και αυτή την εποχή συλλέγει υλικό για το επόμενο album της.
 • Facebook:
  www.facebook.com/xeniarodotheatou
 • Spotify:
  https://open.spotify.com/artist/0feqbjf3D3axT8cWTQZVFK
 • Youtube:
  https://www.youtube.com/channel/UC15VcaC6Cs7h8PX8Ft_yuFg
 • Instagram:
  https://www.instagram.com/xeniarodotheatou/
 • Soundcloud:
  https://soundcloud.com/xeniarodotheatou