Στη δυτική είσοδο/έξοδο της Κομοτηνής, ο «Κεραυνός» έρχεται να … ξυπνήσει τη νύχτα! Φιλοξενώντας μια λαϊκή τραγουδίστρια που ξέρει πώς να … «πυρπολεί» τις νύχτες!

Τη δεύτερη μέρα του νέου έτους (Σάββατο 2/1), η Αννέτα Μαρμαρινού περιμένει όλους όσους ξέρουν από αυθεντική, λαϊκή διασκέδαση, για μια αξέχαστη βραδιά με ερμηνείες που … «απογειώνουν»!

Πληροφορίες-κρατήσεις: 6958609577.

Η Αννέτα Μαρμαρινού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Στα 19 της βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να κυνηγήσει το όνειρό της που ήταν το τραγούδι. Τα περισσότερα χρόνια της καριέρας της τα έχει ζήσει στη συμπρωτεύουσα. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα, όπως ο Πασχάλης Τερζής, ο Βασίλης Καρράς, η Ελένη Βιτάλη, ο Ηλίας Κλωναρίδης, ο Νίκος Νομικός, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Χάρης Κωστόπουλος, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Βασίλης Τερλέγκας, ο Αντύπας, ο Σότης Βολάνης, η Μαριάνθη Κεφάλα, ο Γιώργος Σαλαμπάσης, ο Γιώργος Σαρρής, Τα Παιδιά από την Πάτρα, η Μαρίνα Βλαχάκη, κ.ά. Έχει εμφανιστεί σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, καθώς και στην Αθήνα, ενώ έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Προσωπικοί της δίσκοι: «Πες το μου», «Κυκλώματα» με τη μεγάλη επιτυχία «Σ’ αγαπάω κοίτα», «Άλλα κόλπα live», «Γύρω στις 5 το πρωί», «Δεν σ’ αγαπάω κοίτα» με την επιτυχία «Ξεκόλλα φίλε μου», «Ομώνυμο», «Αννέτα live», «Εξομολόγηση».

VIDEOS της μοναδικής Θρακιώτισσας λαϊκής τραγουδίστριας