Σημειώστε την ημερομηνία: Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018.

  • Ώρα εκκίνησης: 5:30 μ.μ.
  • Σημείο εκκίνησης: δημοτικό πάρκο Αγίας Παρασκευής.
  • Διαδρομή: Ερμού, Πλ. Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου, Σοφούλη, Βενιζέλου / 45 εθελοντές φοιτητές της ΣΕΦΦΑ Κομοτηνής, ντυμένοι με μπλε-λευκή εμφάνιση θα καθοδηγούν τους συμμετέχοντες.
  • Τερματισμός: κεντρική πλατεία – φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου συναυλία της Τάμτα.
  • Τύπος δρομικού: βάδην.

Santa Run Κομοτηνής για 3η συνεχόμενη χρονιά!

(VIDEO) Λάβετε θέσεις! Αντίστροφη μέτρηση για το μαζικότερο Santa Run Komotini!Η ιδέα του Μιχάλη Ραγκούση έρχεται να ταιριάξει με εκείνη της δράσης “Ο Άϊ Βασίλης άργησε μια μέρα” της Άρτεμης Τσολάκη, και υπό την αιγίδα και οργανωτική ευθύνη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ), το δρομικό ορίστηκε να ανοίγει την αυλαία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής, με την Πρόεδρο της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου, να δηλώνει “υπερήφανη που ο τόπος μας έχει τέτοιους νέους, ευαισθητοποιημένους, υπεύθυνους, με εθελοντικό πνεύμα και αλτρουιστική διάθεση, είμαστε και θα είμαστε πάντα μαζί τους”. 

Ο σκοπός της δράσης, διττός: αφενός η συγκέντρωση ελαιολάδου για οικονομικά αδύναμα νοικοκυριά συμπολιτών, αφετέρου η ευαισθητοποίηση του κόσμου και κυρίως των παιδιών, με τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό.

Το Σάββατο 8/12 και την Κυριακή 9/12 από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, αλλά και τη Δευτέρα 10/12 από τις τις 4 το μεσημέρι μέχρι και την εκκίνηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από τα σπιτάκι του Αϊ Βασίλη που θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της πόλης, να παραλαμβάνουν το…διακριτικό της δράσης, δηλαδή τον αγιοβασιλιάτικο σκούφο, προσφέροντας από ένα μπουκάλι λάδι – Διευκρινίζεται πως για τη συμμετοχή των παιδιών δεν αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση η συνεισφορά λαδιού. 

Κατά την αναμονή της εκκίνησης, δε, θα υπάρχουν στον χώρο δράσεις για τα παιδιά όπως  face paintoingk.

Για το θέμα δόθηκε συνέντευξη Τύπουq

Νατάσα Λιβεριάδου – Πρόεδρος ΔΚΕΠΠΑΚ

Μιχάλης Ραγκούσης – Εμπνευστής του Santa Run

Άρτεμις Τσολάκη – Μέλος Οργανωτικής Επιτροπής της δράσης “Ο Αϊ Βασίλης άργησε μια μέρα”

Ράνια Ματσούκα – Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής, εκπρόσωπος των εθελοντών φοιτητών από το Εργαστήριο Αθλητικού Τουρισμού & Αναψυχής