Η επίσημη θεατρική παράσταση του Pinkfong με τον BabyShark, για μία και μοναδική παράσταση, στο θερινό δημοτικό θέατρο Κομοτηνής.

Η παγκόσμια επιτυχία-φαινόμενο, μετά από την Αμερική και την Ασία, έρχεται και στην Ελλάδα.

8b344ab2 baby shark 5Η επίσημη θεατρική παράσταση BabyShark, το “Pinkfong BabyShark Live Musical”, είναι μια καταιγιστική θεατρική περιπέτεια που περιέχει το πασίγνωστο αυθεντικό αγαπημένο  τραγούδι “Pinkfongs BabyShark”, με τις πρωτοφανείς σε παγκόσμια κλίμακα, περισσότερες από τρία δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube, και με τα πιο γνωστά αγγλικά παιδικά τραγούδια του Pinkfong.

Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να χορέψουν και να τραγουδήσουν τα αυθεντικά αγγλικά τραγούδια, μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες.

Η παράσταση είναι ένα  μουσικοκινητικό υπερθέαμα με φαντασμαγορικά κοστούμια, πολύχρωμα σκηνικά και υπερσύγχρονο videowall (γιγαντοοθόνη).

Ένα show που αποτελεί μια διασκεδαστική εκπαιδευτική διαδικασία μάθησης για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

080664c6 baby sharkΗ ιστορία:

Η οικογένεια Shark, μία ξένοιαστη μέρα κάνει βόλτα στο βυθό του ωκεανού τραγουδώντας και χορεύοντας τα αγαπημένα της τραγούδια. Σύντομα οι γονείς Shark αντιλαμβάνονται ότι ο BabyShark δεν τους ακολουθεί. Τον ψάχνουν, αλλά μάταια… Ο BabyShark έχει χαθεί…! Τι θα κάνουν; Που βρίσκεται ο BabyShark; Πως θα τον εντοπίσουν; Μα, φυσικά, θα καλέσουν τον Pinkfong, τον περιπετειώδη και θαρραλέο ήρωα από τον πλανήτη Staria για να τους βοηθήσει. Άμεσα ο Pinkfong με τη βοήθεια του φίλου του Hogi, του πράσινου σκαντζόχοιρου, γνωστού ως «κινητή εγκυκλοπαίδεια», θα ξεκινήσουν την περιπέτεια τους προς τον ωκεανό. Για να φτάσουν στον ωκεανό θα χρειαστεί να διασχίσουν τη ζούγκλα και στη συνέχεια πελώρια βουνά καλυμμένα με πάγους. Στον δρόμο τους θα συναντήσουν μαϊμούδες, κροκόδειλους, παιχνιδιάρηδες πιγκουίνους και πολύχρωμα ζώα της θάλασσας. Κάθε σταθμός και μία αναμέτρηση γεμάτη παιχνίδι, χορό και τραγούδι. Όλοι θα προσφέρουν βοήθεια στον Pinkfong και τον Hogi στην περιπέτεια αναζήτησης του BabyShark. Θα καταφέρουν τελικά να βρουν τον BabyShark;  Θα χορέψουν όλοι μαζί ξανά στον αγαπημένο ρυθμό του “doodoodoodoo”;

Μία θεαματική θεατρική περιπέτεια στον βυθό που δεν πρέπει να χάσετε!

d53f9d3a baby shark 2Συντελεστές:

Κείμενα: Παύλος Μητσόπουλος

Σκηνοθεσία: ΜπίλιωΚωνσταντοπούλου

Αυθεντική Μουσική: SmartStudyLtd.

Σκηνικά – Κοστούμια: Μαγδαληνή Σίγα

Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης

Σχεδιασμός Φωτισμού: Ανέστης Άγκος

Σχεδιασμός Video: Παναγιώτης Πέτρου

Graphic Design: ΚλέωνΖησιμόπουλος

Διανομή: Kolossaion Productions

Παραγωγή: UnderdogEntertainment

Παίζουν: Ειρήνη Βλάχου, Παλμύρα Δημητρακοπούλου, Αναστασία Διατσίδου, Νικόλ Κουνενιδάκη, Αναστασία Μαυροπούλου, Μαρίνα Ντζιλοβιάν, Ευθυμία Ρετσίνα.

caa133a9 baby shark 1Η επίσημη θεατρική παράσταση BabyShark, το“PinkfongBabySharkLiveMusical”, σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, θα βρίσκεται στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 στις 9 το βράδυ.

Εισιτήρια προπωλούνται στο βιβλιοπωλείο ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ (Δημοκρίτου 7Α, Τηλ. 2531084040), στοhttps://www.viva.gr/tickets/theater/kalokairini-periodeia/pinkfong-baby-shark/ και  στα συνεργαζόμενα με το viva.grκαταστήματα.