«Η κανονικότητα σε βρίσκει παντού», είναι ο τίτλος της νέας καμπάνιας του isyriza.gr για τους νέους. Η καμπάνια απευθύνεται στη νεολαία και στους φοιτητές και τους καλείς να συμμετάσχουν στην πλατφόρμα isyriza.gr.
Το κεντρικό της μήνυμα στα social media είναι: «Θα αφήσεις τον συντηρητισμό και τον αυταρχισμό να γίνουν κανονικότητα; Έλα με ιδέες και όρεξη για να βρούμε τις απαντήσεις. Είναι στο χέρι σου. Μπες στο isyriza.gr να φτιάξουμε μαζί και καλύτερα τη νέα εποχή».

Απώτερος στόχος της καμπάνιας είναι να φτιάξει τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής πάνω στα μεγάλα αλλά και καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τους νέους ανθρώπους. Εξ ου και το κάλεσμα “ελάτε να ανοίξουμε σε ανθρώπους, σε προτάσεις, σε ιδέες”, “σας χρειαζόμαστε τον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά και όλους μαζί για να φτιάξουμε το νέο παράδειγμα, ένα μεγάλο κόμμα που θα δίνει μάχες, θα κάνει αντιπολίτευση, θα υπάρχει ζωντανό στην κοινωνία και θα προσπαθεί να πείσει ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να ξαναπάρει τη διακυβέρνηση της χώρας”. “Τούτων δοθέντων, η πλατφόρμα isyriza.gr είναι το “ανοιχτήρι” που θα ανοίξει τις επιθυμίες, τις σκέψεις, τις προτάσεις των ανθρώπων. Και ο καθένας και η καθεμιά που μπαίνει σε αυτή γνωρίζει ότι από την πρώτη στιγμή έχει σημαντικό ρόλο”, σημειώνουν στελέχη του κόμματος, και προσθέτουν: “Όλο αυτό στο οποίο τους καλούμε, δεν φτιάχνεται από ειδικούς, φτιάχνεται από ανθρώπους απλούς και καθημερινούς. Είναι χειροποίητο. Είναι δηλαδή DIY. Έτσι το μήνυμα είναι “Do isyriza Yourself”, δηλαδή “φτιάξε τον ΣΥΡΙΖΑ ο καθένας και η καθεμιά ξεχωριστά”, “φτιάξε τον ΣΥΡΙΖΑ καλύτερα – φτιάξε τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί μας”.