“Καλή χρονιά με υγεία και καλές δουλειές”, ευχήθηκαν στους επαγγελματίες της Κομοτηνής ο Δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι δημοτικών επιχειρήσεων, και μέλη της “Κοινωνίας Πολιτών”.

“Επισκεφθήκαμε σήμερα τη δημοτική αγορά και τους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας, για να ευχηθούμε στους επαγγελματίες, όχι μόνο επειδή το επιτάσσει η εθιμοτυπία των ημερών, αλλά και ουσιαστικά, να έχουν κατ΄ αρχήν υγεία, και το 2020 οι δουλειές τους να πάνε καλύτερα”, σημείωσε ο Δήμαρχος, τον οποίο οι καταστηματάρχες υποδέχτηκαν εγκαρδίως και συζήτησαν μαζί του για θέματα που τους απασχολούν.

Μάλιστα, όσον αφορά την επισήμανση των επαγγελματιών της σκεπαστής δημοτικής αγοράς περί της αναγκαιότητας συντήρησης της στέγης των εγκαταστάσεων, ο κ. Γκαράνης τόνισε: “Έχουμε εντάξει στον προγραμματισμό μας την ανεύρεση χρηματοδοτικού εργαλείου από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε ολική ανάπλαση της περιοχής, ώστε να την αναβαθμίσουμε και να την καταστήσουμε λειτουργικότερη και ελκυστικότερη, με σκοπό μια τέτοια εξέλιξη να μεταφραστεί σε οικονομικά και αναπτυξιακά οφέλη”.

Εξάλλου, όπως υπογράμμισε με έμφαση ο Δήμαρχος, “ως δημοτική αρχή είμαστε στο πλευρό των επαγγελματιών του Δήμου μας, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά τους και ακούμε τις προτάσεις τους”.