Δόθηκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του 4ου Santa Run Κομοτηνής, το οποίο στις 9 Δεκεμβρίου θα ανοίξει την αυλαία των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής, με αφετηρία (5:30 μ.μ.) το δημοτικό πάρκο Αγίας Παρασκευής (όπισθεν Ηρώου) και τερματισμό στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου και θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Τη δράση συνδιοργανώνουν η ΔΚΕΠΠΑΚ, η ΣΕΦΑΑ/ΔΠΘ, ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ “ΗΡΟΔΙΚΟΣ” και η εθελοντική πρωτοβουλία “Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ”. 

  • Σημειώστε την ημερομηνία: 9 Δεκεμβρίου 20019.

Την ημέρα αυτή την Κομοτηνή θα πλημμυρίσει ένα «Κόκκινο Ποτάμι» δρομέων που θα αναδείξουν το φετινό, 4ο Santa Run Komotini ως το μαζικότερο εθελοντικό-αθλητικό γεγονός, μέσω του οποίου μάλιστα επιδιώκεται η συγκέντρωση 15.000 € για την αγορά οχήματος 4Χ4 που θα διατεθεί στο Παράρτημα Κομοτηνής των Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

SANTA RUN 1Και τούτο, καθώς φέτος οι συμμετέχοντες – μεγάλοι και μικροί – εκτός από το κλασσικό Αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι, θα προμηθεύονται και ολόκληρη την κόκκινη στολή του…Santa Claus, με κόστος 10 ευρώ των ενηλίκων και 5 ευρώ της παιδικής. Σημειώνεται πως το κόστος της προμήθειας των στολών καλύπτουν επιχειρηματίες της πόλης, ενώ στην περίπτωση που από τις συμμετοχές συγκεντρωθούν πάνω από 15.000 ευρώ, το επιπλέον ποσό θα διατεθεί για την ενίσχυση του εξοπλισμού των Ερυθροσταυριτών. Εννοείται φυσικά, πως η παραδοσιακή συνεισφορά για την εγγραφή, αντιστοιχεί σε ένα μπουκάλι ελαιόλαδο, με τη συγκεντρωθείσα ποσότητα να δίδεται μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου σε οικογένειες με αυξημένες οικονομικές ανάγκες.

c0b79761 4o santa run