Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης – γίνεται 55 ετών.

Λόγω κορωνοϊού, δεν στάθηκε δυνατόν για όσους θα ήθελαν να του ευχηθούν να το κάνουν στο δημαρχείο.

Έτσι, ο “τοίχος” του στο facebook “πλημμύρισε” από ευχές φίλων και συνεργατών του. Μηνύματα, εικονίδια και κάρτες, μονοπώλησαν το προσωπικό του προφίλ.

Ξεχώρισε, ωστόσο, το βίντεο που δημιούργησαν οι Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, Μαρία Πετεινάκη, Έλπη Μπλεκάτση, Κική Γκαϊντατζή, Ελένη Καρακαξίδου, Ρίτσα Κώτσου, Κατερίνα Παρασχάκη, Κική Παρασχάκη και Ευαγγελίνα Μουτουσίδου, με τη βοήθεια του ηθοποιού Λάμπρου Κουτσουρέ ο οποίος δίνει και τον χιουμοριστικό τόνο, και στο οποίο του εύχονται:

“Επειδή η κατάσταση μας επιβάλλει να είμαστε στο σπίτι, βρήκαμε έναν ξεχωριστό τρόπο να σου ευχηθούμε! Να είσαι πολύχρονος και πολύχρωμος, δημιουργικός, χαρούμενος! Σου ευχόμαστε από καρδιάς η ζωή να σου χαρίσει τα ομορφότερα αγγίγματά της και τα όνειρά σου να γίνουν η ζωή που πάντοτε ονειρευόσουν δίπλα στην όμορφη οικογένειά σου. Συνέχισε να είσαι στο πλευρό του κάθε δημότη όπως το έχεις αποδείξει ως σήμερα κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Γιάννη μας, Δήμαρχέ μας, χρόνια πολλά και καλά!”.

Ο Δήμαρχος απάντησε σε όλους μέσω του facebook:
“Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τις ευχές που μου στείλατε για τα γενέθλιά μου. Με τη σειρά μου κι εγώ εύχομαι σε όλους σας να είστε γεροί και δημιουργικοί”.

Δήμαρχε θερμές ευχές κι από το inkomotini.news, πολύχρονος με υγεία και δύναμη στο έργο σου, να χαίρεσαι την οικογένειά σου, και του χρόνου χωρίς κορωνοϊό!