Δεκάδες δέματα με παιχνίδια και τρόφιμα, παρελήφθησαν από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού (ΔΚΕΠΠΑ) Κομοτηνής, από την Αντιδημαρχία Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης, προκειμένου να διανεμηθούν σε αδύναμες οικονομικά οικογένειες.

Τα παιχνίδια συγκεντρώθηκαν από τη συγκινητική ανταπόκριση των παιδιών των βρεφονηπιακών σταθμών της πόλης που συμμετείχαν στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της ΔΚΕΠΠΑΚ, ενώ τα τρόφιμα συλλέχθηκαν από τη συναυλία Αγάπης που πραγματοποιήθηκε στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης, όπου το κοινό αντί εισιτηρίου, κατέβαλε την προσφορά του σε είδος.

Στη σπουδαία σημασία της έννοιας του εθελοντισμού, που αποτελεί συνειδητά τα τελευταία χρόνια τον πυρήνα των δράσεων της ΔΚΕΠΠΑΚ, αναφέρθηκε η Πρόεδρός της κ. Νατάσσα Λιβεριάδου.

Για την άψογη συνεργασία των δημοτικών δομών, με σκοπό την κατά το δυνατόν ανακούφιση αναξιοπαθούντων συμπολιτών, έκανε λόγο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος.

Στην ενέργεια συνέδραμε και ο τελειόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του ΔΠΘ κ. Άγγελος Κεχαγιάς, οποίος κάνει την πρακτική του άσκηση στην αρμόδια αντιδημαρχία, και ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του ως συμμετέχων στη φιλανθρωπική δράση.