Έναν ακόμα άθλο, διαφορετικό από όσους έχει πετύχει μέχρι σήμερα, μας επιφύλαξε ο «Ηρακλής» της Κομοτηνής, κατά κόσμον Μπάμπης Αφεντουλίδης. Αυτή τη φορά, ως άλλος Σαμψών, τράβηξε με… τα μαλλιά ένα αγροτικό ημιφορτηγό, βάρους 2,2 τόνων.

«Όσοι ξέρουν μπορούν να καταλάβουν τι θα πει να τραβάς με τα μαλλιά 2.200 κιλά. Νομίζεις ότι θα σε βγει το μυαλό έξω. Απλά είναι κάτι το οποίο θα το κάνεις με προσοχή και θέλει αρκετή συγκέντρωση», σημειώνει ο ίδιος.

Θυμίζουμε ότι ο Μπάμπης Αφεντουλίδης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει στο βιογραφικό του μια σειρά από αξιοθαύμαστα κατορθώματα (θυμηθείτε ΕΔΩ), που τον έχουν κάνει γνωστό στο πανελλήνιο.

Κάτι διαφορετικό έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις γαι αυτό αλλάζουμε συχνά βαθμό δυσκολία όσοι ξέρουν μπορούν να καταλάβουν τη θα πει να τραβάς με τα μαλλιά 2.200 κιλά νομίζεις ότι θα σε βγει το μυαλό έξω απλά είναι κάτι το οποίο θα το κανείς με προσοχή και θέλει αρκετή συγκέντρωση ευχαριστώ τον αδερφό μου Σταύρος Αφεντουλίδης και το Αλανι το Xristos Tzakoi

Δημοσιεύτηκε από Babis Afentoulidis στις Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018