Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος που αναπαρήγαγαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί Star και ΑΝΤ1, νεαρή φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κατήγγειλε πως συμφοιτήτριες της τη χτύπησαν άγρια στέλνοντάς την στο νοσοκομείο με μώλωπες και κακώσεις σε όλο της το σώμα, όπως αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση. Η άτυχη φοιτήτρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί τρεις μέρες στο νοσοκομείο, ενώ για να αναρρώσει πλήρως πέρασαν περίπου δύο εβδομάδες από το βίαιο περιστατικό.

Σύμφωνα με τη φοιτήτρια όλα ξεκίνησαν για ασήμαντη αφορμή. Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει, κατά τη διάρκεια πρόβας παραδοσιακών χορών στο αμφιθέατρο της σχολής, δέχτηκε αρχικά φραστική επίθεση για τα νύχια της, και όταν ζήτησε το λόγο για αυτή την παρατήρηση, ακολούθησαν τα χειρότερα. Την έσπρωξαν, την έριξαν στο πάτωμα και άρχισαν να την κλωτσάνε σε όλο της το σώμα μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

Μάλιστα η κοπέλα καταγγέλλει ότι καθηγητής της σχολής προσπάθησε να συγκαλύψει το περιστατικό συμβουλεύοντάς την να μη δημοσιοποιήσει την υπόθεση και πληγεί η εικόνα της σχολής.

Η φοιτήτρια όμως δεν υπάκουσε, κατήγγειλε το bullying που δέχτηκε και τον άγριο ξυλοδαρμό της, και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Πηγή: star.gr