– Όπως ορίζεται από την ΕΠΟ, οι τιμές δεν μπορούν να αντιστοιχούν σε λιγότερα από 5 ευρώ ανά αγώνα.

Υπό τον τίτλο «Πράσινη Οικογένεια», κυκλοφόρησε το promo video του Πανθρακικού για τα εισιτήρια διαρκείας του επερχόμενου πρωταθλήματος της Football League.

Στο σποτάκι, διάρκειας δύο περίπου λεπτών, ένας πιτσιρίκος ζωγραφίζει το έμβλημα της ομάδας, τον πυρσό, μαζί με τον μέσο των πρασίνων Θεοχάρη Ψάλτη, παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο με τον τερματοφύλακα της ομάδας Γιώργο Τζελέπη, ενώ υπάρχουν και δύο σκηνές κοινωνικού χαρακτήρα παραπέμποντας σε αξίες του αθλητικού ιδεώδους, με πρωταγωνιστές δύο νέους που κινούνται με αναπηρικό αμαξίδιο (Σπύρος Νταντανίδης, Θάνος Κυρούσης) με τη βοήθεια του αμυντικού του συλλόγου Βασίλη Γαβριηλίδη, και μια ηλικιωμένη κυρία (Αναστασία Περιβολοπούλου) που δέχεται τη βοήθεια του επίσης αμυντικού Μαυρουδή Μπουγαΐδη, όταν της πέφτει από το χέρι η σακούλα με τα ψώνια της. Το φιλμάκι τελειώνει με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη σε οικογενειακές στιγμές και σε ρόλο σεφ…

ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

«Χαμόγελο – Ομάδα – Αγάπη – Στήριξη – Οικογένεια», είναι οι λέξεις που αντικατοπτρίζουν το τετράπτυχο της Αισιοδοξίας, της Συλλογικότητας, της Πίστης στην ομάδα, και της Ενότητας και Ομόνοιας στους κόλπους της, πάνω στο οποίο φαίνεται ότι θέλει να βασιστεί ο φετινός Πανθρακικός.

Κατηγορίες και τιμές εισιτηρίων διαρκείας:

Διάζωμα VIP

Ανδρικό: 250 ευρώ

Γυναικείο: 225 ευρώ

Μέχρι 18 ετών: 30 ευρώ

Διάζωμα Γ

Ανδρικό: 135 ευρώ

Γυναικείο:120 ευρώ

Μέχρι 18 ετών: 30 ευρώ

Διαζώματα Β & Δ

Ανδρικό: 90 ευρώ

Γυναικείο: 80 ευρώ

Μέχρι 18 ετών: 30 ευρώ

Διάζωμα Ε (οικογενειακά)

115 ευρώ για τριμελή οικογένεια (τέκνα έως 18 ετών) + 20 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος πέραν των τριών.

Διάζωμα Α (ειδικές κατηγορίες*): 60 ευρώ

* Οι ειδικές κατηγορίες:

Στρατιώτες (οπλίτες): Απαραίτητη η προσκόμιση της στρατιωτικής ταυτότητας. Δικαίωμα αγοράς της συγκεκριμένης κάρτας, έχουν μόνο οι οπλίτες.

Άνεργοι: Απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας ανεργίας.

Φοιτητές (προπτυχιακοί): Απαραίτητη η προσκόμιση της φοιτητικής ταυτότητας (πάσο). Δικαίωμα αγοράς της συγκεκριμένης κάρτας, έχουν μόνο οι προπτυχιακοί φοιτητές.

Παλαιοί κάτοχοι κάρτας διαρκείας Θύρας 2: Δεδομένου οτι φέτος δεν θα διατεθούν εισιτήρια διαρκείας στη Θύρα 2, οι περσινοί κάτοχοι κάρτας στην εν λόγω Θύρα, μπορούν να αγοράσουν κάρτα διαρκείας στο Διάζωμα Α της Θύρας 1 με 60 ΕΥΡΩ.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας, υποχρεωτική είναι η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

Οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν τη θέση τους έως τις 3 Σεπτεμβρίου, προσκομίζοντας απαραίτητα την περσινή κάρτα. Μέχρι την εν λόγω ημερομηνία οι θέσεις των περσινών κατόχων δεν θα είναι ελεύθερες προς διάθεση – κανονικά θα διατίθενται μόνο οι ελεύθερες θέσεις.

ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥ ΣΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΑΓΩΝΕΣ:

Αγώνες Πρωταθλήματος Football League 2016-17

Αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας 2016-17

Φιλικοί αγώνες

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Μετρητά / Πιστωτική κάρτα

ΣΗΜΕΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ:

Γραφεία ΠΑΕ Πανθρακικός (Παναγή Τσαλδάρη 2, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ Κομοτηνής).

Ώρες λειτουργίας γραφείων:

Δευτέρα: 10:00-14:00

Τρίτη: 10:00-14:00 & 18:00-20:00

Τετάρτη: 10:00-14:00

Πέμπτη: 10:00-14:00 & 18:00-20:00

Παρασκευή: 10:00-14:00 & 18:00-20:00

Σάββατο: 10:00-14:00

Παράλληλα, είναι δυνατή η αγορά εισιτηρίου διαρκείας ηλεκτρονικά, μέσω της συνεργαζόμενης με την ΠΑΕ Πανθρακικός ιστοσελίδας viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο:

http://www.viva.gr/tickets/sports/?rn=1#filter=.football

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πανθρακικός, αναφέρει:

«Έπειτα από τέσσερα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στη Super League, μετά από πολλές ιστορικές επιτυχίες στη διαδρομή που μαζί ξεκινήσαμε και θα συνεχίσουμε, η ομάδα μας υποβιβάστηκε στη Football League… Χαρά δίχως λύπη όμως, δεν μπορεί να υπάρξει. Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τον Πανθρακικό, μας ενώνουν όλα όσα έχουμε ζήσει μαζί κατά το παρελθόν, και όλα όσα στοχεύουμε να ζήσουμε στο προσεχές μέλλον. Μας ενώνει η αγάπη για την ομάδα μας, για ό,τι αντιπροσωπεύει ο πυρσός στο μέρος της καρδιάς! Οι δεσμοί μιας οικογένειας γίνονται ακόμη πιο ισχυροί στα δύσκολα. Με αυτόν τον τρόπο θα λειτουργήσει και η δική μας οικογένεια τώρα. Η οικογένεια του Πανθρακικού. Η «ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ». Έτσι εμπνευστήκαμε το σύνθημα των φετινών καρτών διαρκείας. Από την οικογένεια που φτιάξαμε γύρω από την ομάδα, αυτή που μας οδήγησε ψηλά και που θα αποτελέσει την κινητήριο δύναμη για να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Για τον Πανθρακικό, για την Κομοτηνή, για τη Θράκη. Η «ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» έχει την «εστία» της στο Δημοτικό Γήπεδο Κομοτηνής. Στο γήπεδο που είναι γεμάτο από αναμνήσεις από σπουδαίες νίκες, από εικόνες από πανηγυρισμούς. Στις κερκίδες που τις θέλουμε γεμάτες για να «σπρώξουν» την αγαπημένη μας ομάδα σε νέες επιτυχίες!».