«Να οδηγήσουμε για πρώτη φορά τη Ροδόπη στην Κορυφή». Με αυτή τη φράση ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης, ζήτησε την ψήφο των συντοπιτών του ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε.

Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρό κατηγορώ στον ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας το δίλημμα της κάλπης: «Αριστερή ακυβερνησία ή Αποτελεσματική Νέα Δημοκρατία;».

Τα παραπάνω, περιλαμβάνονται και στην ανοιχτή επιστολή του κ. Στυλιανίδη που διανέμεται ήδη στους πολίτες:

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΚΟΡΥΦΗ 2«Aνοιχτή Επιστολή του Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Αγαπητοί Συμπατριώτες,

μόλις πριν μερικούς μήνες, στην καρδιά της μεγαλύτερης μεταπολεμικής οικονομικής κρίσης, και ενώ όλοι μαζί, με αγώνα και θυσίες επιτυγχάναμε τα πρώτα βελτιωτικά αποτελέσματα για την πατρίδα μας, ο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε εκλογές.

Προσέφερε προεκλογική “ελπίδα” και εγγυήθηκε “τη βελτίωση της ζωής σας”. Αντί αυτών, μετά από μια μακρά και αποτυχημένη, δήθεν διαπραγμάτευση, με τις επιλογές του:

– Συνέθλιψε την αξιοπρέπεια των συνταξιούχων και μισθωτών στις ουρές των capital controls έξω από τις τράπεζες, για 50 ευρώ.

– Κατάστρεψε τις εισαγωγές και τις εξαγωγές της χώρας.

– Έστειλε 60.000 ελληνικές επιχειρήσεις, κυρίως από τη Μακεδονία και τη Θράκη, να ανοίξουν ΑΦΜ στις γειτονικές χώρες εγκαταλείποντας την περιοχή μας.

– Εκτίναξε την ανεργία των νέων και πολλαπλασίασε τη μετανάστευσή τους στο εξωτερικό.

– Έβαλε με άδικο τρόπο στο φορολογικό στόχαστρο τους αγρότες, που επίμονα είχαμε προστατεύσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014.

– Οι “αντιμνημονιακές” δυνάμεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, συνυπογράφοντας το Μνημόνιο Τσίπρα, εκτίναξαν το κόστος των μέτρων για τους Έλληνες, από 5 δισ. τον Δεκέμβριο του 2014, σε 14 δισ. ευρώ σήμερα.

– Με την πολιτική τους άνοιξαν τα σύνορα σε χιλιάδες μετανάστες, διακυβεύοντας τη δημόσια τάξη αλλά και την εθνική ασφάλεια.

– Έστησαν κάλπες πέντε φορές μέσα σε έναν χρόνο, με δυο κοστοβόρες εθνικές εκλογές και ένα άστοχο δημοψήφισμα άνευ αντικειμένου, καταστρέφοντας την τουριστική και εμπορική αγορά, και τινάζοντας στον αέρα την πραγματική οικονομία.

Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σας είπε ψέματα οδηγώντας τη χώρα σε μια απίστευτη περιπέτεια, και τώρα καταρρέει, πολύδιασπάται, δραπετεύει…

Τώρα πλέον γνωρίζεις ότι εμείς είπαμε την Αλήθεια, και παρά τα όποια λάθη μας, παλέψαμε για την Ελλάδα της Ευρώπης, αγωνιστήκαμε για σένα και την πατρίδα με ειλικρίνεια και συνέπεια.

Τώρα εσύ αποφασίζεις!

Το δίλημμα των εκλογών αυτών είναι ξεκάθαρο…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

– Διπροσωπία και λαϊκισμός, ή αλήθεια, εθνική ευθύνη, και επιμονή στον ευρωπαϊκό δρόμο;

– Αριστερή ακυβερνησία ή αποτελεσματική Νέα Δημοκρατία;

Ροδοπίτισσες και Ροδοπίτες,

Απευθύνομαι σε όλους εσάς, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας ή ιδεολογικής αναφοράς.

Σε όλους όσους πιστεύετε στη δύναμη της Αλήθειας, στις δυνατότητες της Ελλάδας, στην προοπτική της Ευρώπης.

Σε όλους όσους αγαπάτε τη Ροδόπη μας και θέλετε να τη δείτε να παίζει Ρόλο στο Μέλλον…

Η ψήφος του συνδυασμού που ηγούμαι, δεν είναι πλέον απλά μια ψήφος επιλογής στο πρόσωπό μου ή έγκρισης της συνεπούς ευρωπαϊκής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι μια ψήφος που:

Δικαιώνει τους διαχρονικούς αγώνες που έκανα για τον τόπο μας τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να διστάζω στιγμή να συγκρουστώ, διεκδικώντας στην Αθήνα τα δίκαια και τα συμφέροντα της Ροδόπης και της Θράκης.

Εγγυάται τη δίκαιη και ισόρροπη εκπροσώπηση χριστιανών και μουσουλμάνων στο ελληνικό κοινοβούλιο. Η ΝΔ είναι η μόνη επιλογή που το εγγυάται αυτό.

Διασφαλίζει τη συνέχεια μιας προσπάθειας που ξεκίνησε εδώ και χρόνια, για την Ανάδειξη και την Ανάπτυξη της Ροδόπης και της Θράκης, όπως αυτή αποτυπώθηκε στην τελευταία μου πρωτοβουλία για τη σύσταση Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής, που υποστηρίχθηκε από 58 συναδέλφους βουλευτές, συμπεριλαμβανομένου του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Ξεκινά μια καινούρια εποχή. Έχουμε πλέον την προετοιμασία. Έχουμε την πείρα και τη γνώση.

Αν με την ψήφο σας μας δώσετε τη δύναμη, μπορούμε να οδηγήσουμε για πρώτη φορά, τη Ροδόπη στην Κορυφή…
Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης».