ΝΟΔΕ 2

Στάση και στην Κομοτηνή έκανε ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ, κ. Στέλιος Κονταδάκης, στο πλαίσιο περιοδειών του σε όλη τη χώρα, οι οποίες έχουν σαν στόχο όπως τόνισε τη διάδοση “σε κάθε πόλη και χωριό, της πολιτικής πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας”.

Ο κ. Κονταδάκης, πλαισιωμένος από τον Γραμματέα Οργανωτικού βορείου Ελλάδος κ. Άνθιμο Αμανατίδη, τον Γραμματέα Αξιολόγησης Στελεχών κ. Χρήστο Βλαχοκώστα, και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ροδόπης ΝΔ κ. Γιάννη Βεζυργιαννίδη, προήδρευσε σε σύσκεψη της νομαρχιακής οργάνωσης Ροδόπης του κόμματος, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα του προγραμματισμού της ΝΔ υπό τον τίτλο “Οργανωνόμαστε”, και τα οποία έχουν να κάνουν με την εκλογική ετοιμότητα του κόμματος: ετεροδημότες, εκλογικοί αντιπρόσωποι, επιμόρφωση στελεχών.

“Δεν παύουμε να ζητάμε εκλογές, διότι πιστεύουμε πως το κόστος της διενέργειάς τους είναι πολύ μικρότερο από αυτό της παραμονής της παρά φύσιν συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Κονταδάκης, ενώ συνεχάρη τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ροδόπης κ. Γιάννη Βεζυργιαννίδη, “για την άψογη συνεργασία, για το σπουδαίο έργο που επιτελεί, και τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας της οργάνωσης”.

Από την πλευρά του ο κ. Βεζυργιαννίδης ευχαρίστησε τους κ.κ. Κονταδάκη, Αμανατίδη και Βλαχοκώστα για τη συνεργασία και την παρουσία τους στην περιοχή, καθώς όπως είπε αυτή “καταδεικνύει οτι το κόμμα βρίσκεται κοντά μας”.

Υπενθυμίζεται πως 8-11 Σεπτεμβρίου, την ΑΜ-Θ θα επισκεφθεί μια … ντουζίνα “γαλάζιων” βουλευτών – στην Κομοτηνή θα βρεθούν οι κ.κ. Χρήστος Σταϊκούρας και Γιώργος Βλάχος.