Έναν πρωτότυπο τρόπο διάλεξε ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής του Κεραυνού Πέρνης, Μπαρή Αλή Ογλού, για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Νικολέτα Γαρουφαλίδου.

Οι συμπαίκτες του Μπαρή, πριν την αναμέτρηση με τον Ορφέα Ελευθερούπολης για τη 14η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας, ανέβηκαν στο σημείο της εξέδρας όπου βρισκόταν η καλή του, και ένας-ένας περνούσε από μπροστά της και της έδινε από ένα τριαντάφυλλο. Τελευταίος πέρασε ο Μπαρή, ο οποίος έβγαλε τη φανέλα της ομάδας φορώντας από κάτω ένα μπλουζάκι στο οποίο η κοπέλα θα έπρεπε να «τσεκάρει» την απάντηση της. Αυτή σημείωσε το «Ναι» και όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Τότε ο Μπαρή γονάτισε μπροστά της και με το δαχτυλίδι που κρατούσε της πρόσφερε το δαχτυλίδι…

Δείτε το βίντεο:

Πρόταση γάμου σε γήπεδο της Καβάλας

Πρόταση γάμου σε γήπεδο της Καβάλας (γήπεδο Κεραυνού Πέρνης).Ο Μπαρί Αλήογλου αποφάσισε να κάνει μια πρωτότυπη πρότασή γάμου στην σύντροφό του, την ώρα που εκείνη ήταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το ματς.Από εμάς…Ευχές για μια ευτυχισμένη, χαρούμενη ζωή γεμάτη υγεία και τύχη.

Δημοσιεύτηκε από Καβαλα ΠΑΜΕ Γηπεδο TV στις Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Πηγή: kavala-sports.gr