φεστιβαλ μπυρας ντοπια συγκροτηματα 2Τέσσερα είναι τα μουσικά συγκροτήματα της Κομοτηνής που θα ανέβουν στη σκηνή του 4ου Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής που διοργανώνει η ΔΚΕΠΠΑΚ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Μοντέρνας Μουσικής “Γραμμόφωνο”, και στο οποίο θα εμφανιστούν επίσης οι Χρήστος Δάντης, Ραλλία Χρηστίδου και Κώστας Μπίγαλης.

Την αρχή θα κάνουν το Σάββατο 16/9 οι “3Gen’s”, και θα ακολουθήσουν την Κυριακή 17/9 οι “Mice the Swing Band”, οι “Youth Notes” και οι “Sentinel”.

“Πάγια στόχευσή μας σε όλες τις δράσεις μας, είναι η ανάδειξη του καλλιτεχνικού δυναμικού του Δήμου μας”, τονίζει η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής κ. Νατάσσα Λιβεριάδου, και στο κάλεσμά της ενόψει του Φεστιβάλ, αναφέρει: “Προσκαλούμε το μουσικόφιλο κοινό του τόπου μας σε ένα πλούσιο από μουσικές και με άφθονη μπύρα τριήμερο, όπου θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους δημοφιλείς καλλιτέχνες Δάντη, Ραλλία και Μπίγαλη, αλλά και τους εξαιρετικούς και ταλαντούχους “δικούς μας” καλλιτέχνες, οι οποίοι αξίζουν τη στήριξη όλων μας”. 

Η Πόλυ Λακάκη και ο Σταύρος Παυλίδης μας συστήνουν τους “3Gen’s”.

Ο Αλέξανδρος Κίνας και ο Άγγελος Κιουρτζίδης μας συστήνουν τους “Mice the Swing Band”.

Η Έφη Γεωργοπούλου και ο Μενέλαος Γιαννάκος-Καμπίτσης μας συστήνουν τους “Youth Notes”.

Η Μαρία Νικολαΐδου και ο Δημήτρης Κούρκουλος μας συστήνουν τους “Sentinel”.