Η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του Ποταμιού κ. Χριστίνα Ταχιάου, παρουσίασε στην Κομοτηνή το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τη Ροδόπη.

Όπως τόνισε ο γνωστή δημοσιογράφος, το Ποτάμι δεν τάζει για να απογοητεύσει στη συνέχεια, ούτε λαϊκίζει, αλλά λέει αλήθειες και πιστεύει στην ανάταξη της χώρας μέσα από την υλοποίηση των αυτονόητων αναγκαίων μεταρρυθμίσεων. «Στο Ποτάμι δεν είμαστε ούτε κομιστές υποσχέσεων ούτε συλλέκτες ψήφων», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, και πρόσθεσε πως «αν δουλέψουμε οργανωμένα και με όραμα, μπορούμε να τα καταφέρουμε», διότι όπως συμπλήρωσε, «δεν υπάρχει μέλλον χωρίς κόπο».

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου, κ. Αχμέτ Ιλχάν, ευχαρίστησε τον Σταύρο Θεοδωράκη για την τοποθέτησή του στην πρώτη θέση της λίστας, και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το κόμμα θα κερδίσει έδρα στη Ροδόπη.

Ο ιατρός Άγγελος Μαστραγγελής, που για πρώτη φορά κατέρχεται στον πολιτικό στίβο, σημείωσε ότι το Ποτάμι ως κυβερνητικός εταίρος εγγυάται τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις ώστε η χώρα να κινηθεί προς την κατεύθυνση της κανονικότητας, και επισήμανε την αναγκαιότητα οι πολιτικοί να εμπνεύσουν ξανά τους πολίτες μέσα από την αποτελεσματικότητά τους.

Από την πλευρά της η κ. Μαρίνα Ψἀλτου, κατέθεσε την πρόθεσή της να συνδράμει στην κοινή προσπάθεια των ανθρώπων του Ποταμιού προκειμένου να επέλθει αλλαγή σκηνικού στην Ελλάδα με στόχο την πραγματική ανάπτυξη.