Ο κ. Ναΐμ Καδόγλου έλκει την καταγωγή του από το χωριό Θάμνα της Ροδόπης. Διαπρέπει στο Λονδίνο ως Καθηγητής Χειρουργικής με ειδίκευση στον καρκίνο του μαστού. Με τη γενέτειρά του τον συνδέει φυσικά η οικογένειά του, στην οποία ο ίδιος συμπεριλαμβάνει και τον αρχηγό του αγωνιστικού τμήματος του ποδηλατικού συλλόγου του “Θράκα Ιππέα”, Παναγιώτη Πάτσαρη, καθώς ο πατέρας του τελευταίου, Τάκης Πάτσαρης, υπήρξε ο άνθρωπος που χωρίς αυτόν πιθανότατα ο κ. Καδόγλου δεν θα είχε καταφέρει να σπουδάσει…

Ο κ. Καδόγλου ευρισκόμενος τις τελευταίες ημέρες στο χωριό του και στην Κομοτηνή για οικογενειακή του υπόθεση, προσκλήθηκε από τον Π. Πάτσαρη στην εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας του “Θράκα Ιππέα”. Εκεί εντυπωσιασμένος από τη λειτουργία και τις διακρίσεις του συλλόγου, αλλά και την παρουσία του Γιάννη Ταμουρίδη ως Team Manager, κατέθεσε αυθόρμητα και αυτοβούλως την πρόθεσή του να στηρίξει τον σύλλογο, τόσο προσωπικά, όσο και παροτρύνοντας προς την ίδια κατεύθυνση τον Έλληνα μπατζανάκη του, γνωστό εφοπλιστή!

Με αφορμή την έκπληξη αυτή που επιφύλαξε ο ίδιος στους ανθρώπους του “Θράκα Ιππέα”, οι τελευταίοι δια του Προέδρου τους κ. Κυριάκου Γκογκότση του απένειμαν τιμητική πλακέτα ανακηρύσσοντας τον ως το το πρώτο επίτιμο μέλος τους.

Ο κ. Καδόγλου επανέλαβε τις προθέσεις του και την υπόσχεσή του να στηρίξει τον “Θράκα Ιππέα”, όντας πεπεισμένος οτι ο σύλλογος αξίζει και με το παραπάνω να υποστηριχθεί.

Με συγκίνηση, και νοιώθοντας χρέος ζωής προς τον ευεργέτη του, ο κ. Καδόγλου εξιστόρησε το πως ο έμπορος ξηρών καρπών Τάκης Πάτσαρης τον είχε στηρίξει οικονομικά με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να ξεκινήσει τις σπουδές του στην ιατρική.