• Με κεντρικό προεκλογικό σύνθημα “Η Ροδόπη στην κορυφή”, τονίζει: “Η κορυφή της πυραμίδας δεν μπορεί να είναι ρεζερβέ από οποιονδήποτε, όποιο όνομα κι αν κουβαλάει, όσο παχύ πορτοφόλι κι αν διαθέτει”.

ΣΤΥΛ ΛΟΓΚΟ 5Για πρώτη φορά ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ενόψει των εκλογών, (εκ)δήλωσε ξεκάθαρα την πρόθεσή του να διεκδικήσει την αρχηγία της γαλάζιας παράταξης όταν τα πολιτικά γεγονότα οδηγήσουν σε αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας πάντως ταυτόχρονα, ότι στόχος της εκλογικής μάχης της 20ης Σεπτεμβρίου, είναι η νίκη του κόμματός του και η συγκρότηση κυβέρνησης με κορμό τη ΝΔ και με Πρωθυπουργό τον κ. Μεϊμαράκη.

«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι εξουσιοδοτημένος υποψήφιος Πρωθυπουργός ομοφώνως από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, και η στήριξή μας είναι δεδομένη», επισήμανε ο κ. Στυλιανίδης, και πρόσθεσε: «Θέμα διαδοχής θα ανοίξει μόνο αν η ΝΔ παραμείνει αξιωματική αντιπολίτευση, και τότε δηλώνω σαφώς παρών, διότι η κορυφή της πυραμίδας δεν μπορεί να είναι ρεζερβέ από οποιονδήποτε, όποιο όνομα κι αν κουβαλάει, όσο παχύ πορτοφόλι κι αν διαθέτει».

  • Περισσότερα από τη συνέντευξη του κ. Στυλιανίδη, σε επόμενη ανάρτηση.