Οι αποκαλύψεις της κυριακάτικης εφημερίδας «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» για τη διασύνδεση της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβας Γκραμπόφσκι, με τις δραστηριότητες της ιδιωτικής επιχείρησης TaxiBeat δημιουργούν μείζον ηθικό ζήτημα για τον αρχηγό της ΝΔ όπως γράφει η εφημερίδα στο εκδοτικό της σημείωμα, και εξηγεί:

«Δεν πρόκειται για απλή επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά αφορά σε μια εταιρεία η οποία εξ επαγγέλματος επιδίδεται στο άθλημα της φοροαποφυγής, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο υπουργός Υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης. Και όλως τυχαίως με αυτή την εταιρεία συνδέεται η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη».

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που υπογράφουν οι δημοσιογράφοι Κατερίνα Ακριβοπούλου και Δημήτρης Καψώχας, «δύο funds της εταιρείας Endeavor, με την οποία συνδέεται στην Ελλάδα η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, χρηματοδότησαν την Blueground Holdings, της οποίας μέτοχος είναι η συμφερόντων Αποστολάκη ADSI, η οποία ήταν μεγαλομέτοχος της Taxibeat».

Η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι στις 29 Σεπτεμβρίου 2017, στη Βουλή, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να κάνει μια κίνηση αρκετά ασυνήθιστη για αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με μορφή τηλεοπτικού διαγγέλματος υπερασπίστηκε δημόσια την εταιρεία Taxibeat, ενδύοντας την υπεράσπιση με το αναγκαίο ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο».