“Τα ζητήματα του κτηνοτροφικού κόσμου είναι πρώτα στην καθημερινή μας ατζέντα, είναι θέματα του τόπου μας, άρα είναι κοινά μας προβλήματα”, τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν κτηνοτροφικοί σύλλογοι της ΑΜ-Θ στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή.

“Πρόκειται για διαχρονικά προβλήματα, και υπό το πρίσμα του κοινού στόχου της επίλυσής τους, σας καλώ να τον αγώνα που ξεκινάτε να τον συνεχίσουμε μαζί, ενωμένοι. Είμαστε μαζί σας, σας θέλουμε μαζί μας”, συνέχισε, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους κτηνοτρόφους.

“Στην Αντιπεριφέρεια Ροδόπης πάντα διεκδικούμε το καλύτερο για τους κτηνοτρόφους, διότι η οικονομία του τόπου ξεκινά από την πρωτογενή παραγωγή”, συμπλήρωσε ο κ. Τσαλικίδης, και αναφερόμενος στο καινοτόμο Γραφείο Αγροτικών-Κτηνοτροφικών Θεμάτων που έχει συστήσει με γνώμονα “τη διεκδίκηση αυτών που αξίζει ο τόπος μας και οι άνθρωποί του”, κάλεσε την κυβέρνηση να σκύψει στα προβλήματα του κλάδου τονίζοντας την αναγκαιότητα “η Πολιτεία να μας ακούσει”.