«Εθνική αναγκαιότητα» χαρακτήρισε την επανασυσπείρωση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής συμπαράταξης με τη ΔΗΜΑΡ, τις Κινήσεις Πολιτών και όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, και με απώτερο σκοπό την εξισορρόπηση του πολιτικού συστήματος «απέναντι στη συντηρητική δεξιά του Κυρ. Μητσοτάκη και τη λαϊκίστικη αριστερά του Αλ. Τσίπρα», ο Βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Τζελέπης, επισκεπτόμενος την Κομοτηνή στο πλαίσιο ανοιχτής συγκέντρωσης πολιτικού διαλόγου που διοργανώθηκε ενόψει της συνδιάσκεψης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

«Η κοινωνία μας ακούει και μας παρακολουθεί, γι’ αυτό και πρέπει να προχωρήσουμε με βραχυπρόθεσμο χρονοδιάγραμμα κατάθεσης ενώπιον των πολιτών, ενός προγράμματος εξόδου από την κρίση και ενός εθνικού σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, με βασικό άξονα τη σοσιαλδημοκρατία», τόνισε ακόμη ο κ. Τζελέπης.

Κάνοντας, δε, λόγο, για ένα «νέο ξεκίνημα και στη Ροδόπη», εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «η μεγάλη δημοκρατική παράταξη δεν έχει χάσει την ψυχή της, ούτε το ιδεολογικό της στίγμα, και πρέπει να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί».

Στην ίδια εκδήλωση μίλησαν ακόμη, οι Κώστας Αβραμίδης από τη ΔΗΜΑΡ και ο Αδάμ Αδαμίδης από τις Κινήσεις Πολιτών.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ