Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η Εταιρεία «Μέθεξις», παρουσιάζουν τη θρυλική παράσταση ΧΑΝΑ ΖΟΟ στην Κομοτηνή – στο Πολιτιστικό Κύτταρο ΡΕΞ, το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 17:30 & στις 19:15 (διάρκεια 80 λεπτά).

Στην παράσταση “XANA ZOO – 10 Χρόνια Μαζί!”, παρουσιάζονται όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη που λάτρεψαν τα παιδιά μέσα από το “Mazoo and the Zoo” και το “XANA ZOO”.

Ένα ξέφρενο πάρτι γεμάτο τραγούδι και χορό. Οι θεατές με έναν μαγικό τρόπο βλέπουν να έρχονται για να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί τους όλοι οι αγαπημένοι τους ήρωες.

Η Τερέζα, ο Παύλος και η Νίκη, ανεβαίνουν στο Μαγικό Χαλί του XANA ZOO και ταξιδεύουν σε όλη την Χοραλία. Πρώτος σταθμός η Ινδία για να συναντήσουν την Τίγρη που είναι “μπουρλότο και όλες ζηλεύουν το λυγερό κορμί της”. Επόμενος σταθμός η  Αφρική για να συναντήσουν την αγαπημένη τους Καμήλα και τον μαλλιαρό Γορίλα. Το ταξίδι δεν έχει τελειωμό! Να σου και η Κατσίκα που είναι γλύκα και μοιάζει με την Μόνικα Μπελούτσι, να’ σου και ο Σκαντζόχοιρος, να ‘σου και η Αγελάδα που είναι η πιο ωραία στην Ελλάδα, νά ‘σου και ο Παπαγάλος, να’ σου και όλη η υπόλοιπη τρελοπαρέα.

Οι μικροί (και όχι μόνο…) θεατές συμμετέχουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, χορεύοντας και τραγουδώντας, σε μια ονειρεμένη παράσταση που θα τους μείνει αξέχαστη!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Τερέζα Σάσσου, Πιερρόπουλος Παύλος, Νίκη Λάππα.

Σκηνοθεσία: Παπαγάλος.

Κείμενα: Μπουμπού η Αλεπού.

Μουσική: Ντρούλης Ντρούλης χοντρούλης.

Χορογραφίες: Αστακός.

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Χρήστος Τριπόδης.

  • Προπώληση εισιτηρίων: 7 € / Βιβλιοπωλέιο «Δημοκρίτειο» και ηλεκτρονικά στο viva.gr 
  • Γενική είσοδος: 9 €
  • Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ
  • Παραγωγή: ΜΕΘΕΞΙΣ
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6943290294 2107622034