Περισσότερα στολίδια στους δρόμους, χάρη στην αξιοποίηση των 8μηνιτών

Μπορεί η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου «ουρανού» στον πεζόδρομο της Ερμού να έδωσε ήδη μια νότα γιορτινή στην πόλη της Κομοτηνής, ωστόσο για να μπούμε για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων θα πρέπει να αναμένουμε τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και του υπόλοιπου εορταστικού διακόσμου που κοσμεί τους δρόμους της πόλης και των οικισμών του Δήμου.

Όσον αφορά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα φωταγωγηθεί, όπως είναι γνωστό, την προσεχή Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, σημαίνοντας και την επίσημη έναρξη των χριστουγεννιάτικών εκδηλώσεων που προγραμματίζει η ΔΚΕΠΠΑΚ. Νωρίτερα, όμως, και συγκεκριμένα από απόψε το βράδυ, αναμένεται να ανάψουν τα εκατοντάδες στολίδια που έχουν τοποθετηθεί ήδη σε όλη σχεδόν την επικράτεια του Δήμου.

Πολλοί μάλιστα θα έχουν παρατηρήσει ότι σε ορισμένα σημεία έχει τοποθετηθεί χριστουγεννιάτικος διάκοσμος, ο οποίος δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Καινούργιος διάκοσμος ή αξιοποίηση ήδη υπάρχοντος;

Την απορία, μας λύνει η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής Νατάσσα Λιβεριάδου, η οποία αποκαλύπτει ότι χάρη σε τρεις ηλεκτρολόγους, που προσελήφθησαν στον Δήμο μέσω των γνωστών 8μήνων, εκατοντάδες στολίδια τα οποία έφεραν φθορές αποκαταστάθηκαν και βρήκαν τις θέσεις τους στους κεντρικούς δρόμους και στις γειτονιές της πόλης, για να επιτείνουν την εορταστική ατμόσφαιρα.

Στο παρακάτω βίντεο, η κ. Λιβεριάδου διευκρινίζει επίσης ότι η ΔΕΗ δεν επιτρέπει στον Δήμο να τοποθετήσει επίστηλα πάνω στις κολώνες της και αυτός είναι ο λόγος που σε ορισμένους δρόμους δεν έχουν τοποθετηθεί στολίδια για τα Χριστούγεννα.