Ένας ακόμη θεσμός πολιτισμού και ψυχαγωγίας από τη ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΥΡΑΣ 1Το τριήμερο 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου, στο θερινό δημοτικό θέατρο Κομοτηνής (σε περίπτωση κακοκαιρίας στο “Πολιτιστικό Κύτταρο – Πρώην ΡΕΞ), θα πραγματοποιηθεί το 4ο Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής, το οποίο διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής «Γραμμόφωνο».

Το Φεστιβάλ έχει εδραιωθεί ως ετήσιος προορισμός για τους μουσικόφιλους … λάτρεις της μπύρας από όλη τη Θράκη.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος οι διοργανωτές έχουν προμηθευτεί προϊόντα μπύρας από την τοπική Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης / Κομοτηνής «Βεργίνα».

Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο “Δημοκρίτειο” (Δημοκρίτου 7Α, 2531084040) και Γραφεία ΔΚΕΠΠΑΚ (Κούλογλου 14, 2531031022).

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν και φέτος αγαπημένοι γνωστοί καλλιτέχνες αλλά και τοπικά συγκροτήματα.

DSC00861
Η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, Νατάσσα Λιβεριάδου, με τον Πρόεδρο του συλλόγου “Γραμμόφωνο”, Μάκη Πατρωνίδη.

“Το Φεστιβάλ Μπύρας & Μουσικής Κομοτηνής έχει γίνει πια θεσμός χάρη στην αγάπη με την οποία αγκαλιάζεται από τους Κομοτηναίους, τους φοιτητές της πόλης αλλά και τους επισκέπτες. Η αγαστή, δε, συνεργασία μας τον σύλλογο “Γραμμόφωνο”, αποτελεί τη βάση της προσπάθειας και ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρό του κ. Πατρωνίδη και τα μέλη του. Αποχαιρετούμε λοιπόν το καλοκαίρι με μια δυνατή νότα ποιοτική διασκέδασης που όλοι έχουμε ανάγκη”, ανέφερε η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου σε συνέντευξη Τύπου, συμπληρώνοντας: “Μεταφέρουμε φέτος χρονικά τη διοργάνωση από τον Ιούνιο στον Σεπτέμβριο, για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον επειδή πλέον ο Ιούνιος είναι “γεμάτος” από πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουμε (“Καλοκαίρι με θέα τη θάλασσα”, “Ημέρες Ευρωπαϊκής Μουσικής”), και δεύτερον για να καλωσορίζουμε τους φοιτητές της πόλης μας”. Βέβαια, επιλέξαμε ημερομηνίες που δεν συμπίπτουν με τις “Γιορτές της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης”, καθώς απευθυνόμαστε και στους επισκέπτες μας από τους όμορους νομούς”.

Από 5 έως 10 ευρώ τα εισιτήρια των δύο πρώτων βραδιών – Δωρεάν είσοδος την τρίτη βραδιά

Ακόμη, η κ. Λιβεριάδου μίλησε για “προσιτές και λελογισμένες τιμές εισιτηρίων” καθώς το αντίτιμο για τη βραδιά των Δάντη – Ραλλίας Χρηστίδου ανέρχεται στα 8 ευρώ στην προπώληση και στα 10 στο ταμείο, για τη βραδιά των Μπίγαλη – 3Gens στα 5 ευρώ στην προπώληση και στα 7 στο ταμείο, ενώ την τρίτη βραδιά, των Mice The Swing Band, της Κοινότητας Νέων και Sentinel, η είσοδος είναι δωρεάν.

Τέλος, η κ. Λιβεριάδου υπογράμμισε με έμφαση τη συνεχιζόμενη επιλογή της ΔΚΕΠΠΑ για την ανάδειξη ντόπιων καλλιτεχνών και σχημάτων.

 

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Φεστιβάλ:

  • Στις 15 Σεπτεμβρίου την αυλαία θα ανοίξουν ο Χρήστος Δάντης και η Ραλλία Χρηστίδου.
  • Στις 16 Σεπτεμβρίου επί σκηνής θα βρεθεί το τοπικό συγκρότημα 3gens και θα ακολουθήσει αφιέρωμα στην μουσική των 60s με τον Κώστα Μπίγαλη.
  • Στις 17 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν: το τοπικό γκρουπ Mice The Swing Band, το μουσικό σχήμα της Κοινότητας Νέων Κομοτηνής και το ροκ τοπικό συγκρότημα Sentinel.

Όλες οι συναυλίες ξεκινούν στις 8 μ.μ.

Το δικό του κάλεσμα απηύθυνε και ο πρόεδρος του συλλόγου “Γραμμόφωνο”, Μάκης Πατρωνίδης: