Ξεχωριστό θα είναι το φετινό “4ο Περπάτημα Κατά του Καρκίνου” που θα διοργανώσει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ροδόπης “Δύναμη Ψυχής” στις 12 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής ενόψει του «Μήνα Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού» που είναι ο Οκτώβριος – μια εκδήλωση που στηρίζουν η ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής και η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.

Το αισθητικό σκέλος της δράσης θα επιμεληθεί το ανθοπωλείο “Ανθολόγιο”. Μουσικό σχήμα κρουστών θα χαρίσει στο κοινό μελωδίες κεφιού, ενώ θα προσφερθεί πλούσιος μπουφές-προσφορά αρτοποιών και ζαχαροπλαστών της Κομοτηνής. Συνάμα, εκπλήξεις περιμένουν τους συμμετέχοντες, ενώ το event θα ολοκληρωθεί στο cafe-bar “Avant Garde”.

Σχετική ενημέρωση πραγματοποίησε σήμερα ο σύλλογος «Δύναμη Ψυχής» μέσω της συμμετοχής του στην “4η Γιορτή Μελιού”, όπου διένειμε στις γυναίκες φυλλάδιο αυτοεξέτασης, και στο ευρύ κοινό έντυπο υλικό, το διακριτικό ροζ κορδελάκι της καμπάνιας κατά του καρκίνου, και το μπλουζάκι της εκδήλωσης της επόμενης Παρασκευής.

Για όλα αυτά, στην κάμερα του inkomotini.news μίλησε η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Ροδούλα Κοκκινάκη η οποία προτρέπει τις γυναίκες «να μην παραμελούν τον εαυτό τους» και να προβαίνουν όποτε απαιτείται σε μαστογραφία.