Στους πρόσφυγες που ξεριζώθηκαν από την πατρίδα τους από τη δολοφονική μηχανή ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ με τον πόλεμο που προκάλεσαν στη Συρία, θα διατεθούν τα έσοδα από τη μεγάλη εκδήλωση – συναυλία που θα πραγματοποιήσει αύριο Σάββατο 21 Νοέμβρη στις 9 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Παλιάς Νομικής Κομοτηνής η ΚΝΕ Ροδόπης.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΝΕΣυγχρόνως, από τις 7 μ.μ., στον χώρο θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης: Νερό, βρεφικές κρέμες έτοιμες σε γυάλινα βαζάκια, ατομικοί χυμοί, πάνες για μωρά, γάλατα εβαπορέ σε μικρή συσκευασία, κρουασάν, φρυγανιές, ξηροί καρποί, μπισκότα, ξυραφάκια, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτιά υγείας, οινόπνευμα, πλαστικά πιρούνια και κουτάλια, σαμπουάν, σαπούνια, κονσέρβες (όχι με χοιρινό κρέας) με έτοιμα φαγητά, παιδικά – βρεφικά ρούχα, ρούχα ενηλίκων, παιδικά παπούτσια, παιχνίδια, κουβέρτες, σεντόνια κ.λπ.

Κάλεσμα συμμετοχής, απηύθυναν, εκ μέρους του τομεακού συμβουλίου Ροδόπης της ΚΝΕ, η κ. Αμαλία Κασαπαντωνίου και η κ. Ξένια Τορονίδου, και εκ μέρους του ΚΚΕ ο κ. Νίκος Βαριεμίδης, ο οποίος υπογράμμισε την αναγκαιότητα να μην αποτελέσει το τρομοκρατικό χτύπημα του Παρισιού, άλλοθι για την ενίσχυση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.