ΕΛΕΑΝΝΑ ΑντίγραφοΕκτός από την 21χρονη Ελεάννα Αθανασίου, ένας ακόμη ταλαντούχος νέος από την Κομοτηνή θα διαγωνιστεί την προσεχή Κυριακή στο τηλεοπτικό talent show του ΑΝΤ1, Rising Star. Ο λόγος, για τον 25χρονο Δημήτρη Χριστοδουλάκη, που έχει επιλέξει επαγγελματικά τον χώρο του τραγουδιού τα τελευταία επτά χρόνια (αυτή την περίοδο, κάθε Σάββατο τραγουδά στο City Live της Ξάνθης, ενώ κάθε Τρίτη στη Fabrica Κομοτηνής), και έχει κυκλοφορήσει και τρία προσωπικά singles

 Ο Δημήτρης, που έχει ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του Σάκη, γνωστού τραγουδιστή της Κομοτηνής εδώ και χρόνια, επιλέχθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες υποψηφίους για να φτάσει στα live του διαγωνισμού, και μιλώντας για τη συμμετοχή του, ο ίδιος την χαρακτήρισε ως «μία καλή εμπειρία για κάθε τραγουδιστή».

Σε κάθε live oι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται πίσω από έναν μεγάλο ψηφιακό τοίχο, και δεν έχουν οπτική επαφή με το κοινό και τους κριτές. Όταν ένας τηλεθεατής δώσει μία θετική ψήφο στον εκάστοτε διαγωνιζόμενο, και εφόσον το επιλέξει, εμφανίζεται η φωτογραφία του στον ψηφιακό τοίχο.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ 2Μόλις οι ψήφοι των τηλεθεατών ξεπεράσουν το απαιτούμενο ποσοστό μέσω της εφαρμογής Rising Star Greece, ο τοίχος αυτομάτως σηκώνεται και ο διαγωνιζόμενος βλέπει πια τους κριτές και το κοινό, και προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Τα έπαθλα του διαγωνισμού είναι ένα  πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music, αξίας 35.000 ευρώ, και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

Αυτή την Κυριακή, λοιπόν, ΟΛΗ Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΛΕΑΝΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ!

Κατεβάστε από εδώ και από εδώ την εφαρμογή της ψηφοφορίας.