Εάν βρεθεί κάποιος στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής και συγκεκριμένα στον χώρο των γηπέδων τένις, σίγουρα θα νομίσει ότι δεν υφίσταται σύλλογος με δράση, αφού όλα είναι υπό  κατάρρευση. Το πρώτο γήπεδο έχει μια μορφή επικάλυψης η οποία είναι σκισμένη σε πολλά σημεία, ενώ στο δεύτερο δεν υπάρχει καν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματισμοί. Κι όμως, εκεί προπονούνται αθλητές του Πανθρακικού Ομίλου Αντισφαίρισης, με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις! Και το κορυφαίο είναι ότι υπάρχει και αθλήτρια του συλλόγου που αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος! Μια αθλήτρια που προπονείται σε αυτό το οικτρό γήπεδο, στο οποίο η αλήθεια είναι ότι κάποιος ντρέπεται να πατήσει μέσα.
Γι’ αυτό άλλωστε και είναι λογικό να μην διοργανώνεται καμιά εκδήλωση από τον σύλλογο η οποία θα διαφήμιζε την περιοχή.
Καλό λοιπόν θα είναι, αυτοί που έχουν την ευκαιρία, να μπορούν να δουν πέρα από το δάκτυλό τους, βλέποντας μια πόλη που θα διαφημίζεται σε όλη την Ελλάδα, κάτι που έτσι και αλλιώς τώρα το κάνει το σωματείο του Πανθρακικού με τις επιτυχίες του.
Στην πρώτη συνάντηση αθλητών, προπονητών, παραγόντων του συλλόγου, οι περισσότεροι εμφανίστηκαν αισιόδοξοι ότι τη νέα χρονιά θα πάνε τα πράγματα καλύτερα σε αγωνιστικό πλαίσιο, ενώ γονείς και προπονητές προσπαθούσαν να βρουν μια κατάλληλη φόρμουλα προπόνησης ώστε να μη στερηθούν τα παιδιά τους το άθλημα που αγαπούν.
Παρά λοιπόν τις δυσκολίες που αναφέραμε πιο πάνω, οι προπονήσεις θα είναι εντατικές, μεθοδικές, και πάνω απ’ όλα για να τις χαίρεται το παιδί. Αυτό ανέφερε και ο προπονητής του συλλόγου κ. Χρήστος Σαμαράς που πιστεύει ότι η φετινή σεζόν θα μας αφήσει ακόμα πιο ευχάριστες στιγμές να θυμόμαστε.

πηγή: rodopisports.gr

επιμέλεια: inkomotini.gr