Μια αναπάντεχη θετική εξέλιξη για τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Κομοτηνής «Θράκα Ιππέα», επιφύλαξε η εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας που διοργάνωσαν οι άνθρωποί του, στο πλαίσιο της οποίας, παρουσία του team manager του συλλόγου, του κορυφαίου Έλληνα ποδηλάτη όλων των εποχών, υπερπρωταθλητή, Γιάννη Ταμουρίδη, παρουσιάστηκε και η ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, κατά την οποία ο Σύλλογος κατέλαβε την 3η θέση πανελληνίως.

Μεταξύ των προσκεκλημένων φίλων του Συλλόγου, ήταν και ο Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής στο Λονδίνο, με εξειδίκευση στον καρκίνο του μαστού, Κομοτηναίος στην καταγωγή, κ. Ναΐμ Καδόγλου, στενός οικογενειακός φίλος του αρχηγού των αγωνιστικού τμήματος του «Θράκα Ιππέα» κ. Παναγιώτη Πάτσαρη.

Ο κ. Καδόγλου εντυπωσιασμένος από τα επιτεύγματα του «Θράκα Ιππέα», τη δημιουργία προσεχώς Bike Park προδιαγραφών Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στον χώρο του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής, αλλά και την παρουσία του Γιάννη Ταμουρίδη, ρώτησε τον τελευταίο πως αποφάσισε να συνεργαστεί με τον σύλλογο της Κομοτηνής. Η απάντηση που έλαβε από τον…μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδος, επιβεβαίωσε την άποψη που σχημάτισε για την άρτια λειτουργία του «Θράκα Ιππέα» και το υγιές όραμα των ανθρώπων του για την ανάπτυξη της ποδηλασίας.  

Πεπεισμένος πλέον ο κ. Καδόγλου ότι ο «Θράκας Ιππέας» είναι ένα σωματείο που ξεχωρίζει δυναμικά και συνεχώς ανεβαίνει επίπεδο, σε ένα άθλημα μάλιστα μη διαδεδομένο ευρέως, ζήτησε και πήρε τον λόγο, καταθέτοντας αυθόρμητα και αυτοβούλως την πρόθεσή του να στηρίξει τον σύλλογο, όχι μόνο ο προσωπικά ο ίδιος, αλλά και μέσω της παρότρυνσης του…μπατζανάκη του εφοπλιστή που δραστηριοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία!

“Ο κ. Ναΐμ Καδόγλου μας εξέπληξε ευχάριστα και εννοείται οτι τον ευχαριστούμε πάρα-πάρα πολύ για την πρόθεσή του να μας στηρίξει”, ανέφερε ο Πρόεδρος του “Θράκα Ιππέα” κ. Κυριάκος Γκογκότσης, και πρόσθεσε: “Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες που κάνουμε όλοι μαζί στον “Θράκα Ιππέα”, είναι κάτι που μας δίνει ψυχική δύναμη να συνεχίσουμε”.