Στις 08:00 θα ανοίξουν και στις 20:00 θα κλείσουν, την Κυριακή 19/11 οι κάλπες των εκλογών του δεύτερου γύρου για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, όπου οι εκλογείς θα επιλέξουν ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Στις επαναληπτικές εκλογές θα λειτουργήσουν τα ίδια εκλογικά τμήματα όπως και την προηγούμενη Κυριακή, δηλαδή στον νομό Ροδόπης ανά Δήμο τα εξής:

  1. Στον Δήμο Κομοτηνής: Αίθουσα συνεδριάσεων Περιφερειακού Συμβουλίου «Γεώργιος Παυλίδης», 1ος όροφος Αντιπεριφέρειας Ροδόπης (κτίριο πρώην Νομαρχίας).
  2. Στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών: Συνεδριακό Κέντρο Σαπών.
  3. Στον Δήμο Ιάσμου: ΚΕΠ Δήμου Ιάσμου.
  4. Στον Δήμο Φιλλύρας-Αρριανών: Δημαρχιακό Κατάστημα Φιλύρας.

Ο εκπρόσωπος του Νίκου Ανδρουλάκη στη Ροδόπη, Λευτέρης Νεδέλκος, καλεί τους ψηφοφόρους αφενός να ξαναδώσουν δυναμικό παρών προσερχόμενοι στις κάλπες, αφετέρου να στηρίξουν την υποψηφιότητα του 39χρονου Ευρωβουλευτή του ΠαΣοΚ, προκειμένου όπως τονίζει, “η Κεντροαριστερά ενωμένη να ανασυνταχθεί και να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κοινωνία και στο πολιτικό σκηνικό με γνώμονα την απαλλαγή του λαού από τα αντιλαϊκά μέτρα και τις πρακτικές του παρελθόντος που οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια”.