Κουβέρτες και πάνες για τα περιθαλπόμενα άτομα, και τριαντάφυλλα για τις γυναίκες του προσωπικού, του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Κομοτηνής, το οποίο επισκέφθηκε ενόψει της Ημέρας της Μητέρας, προσέφερε η κ. Χούλια Ακιντζή, σύζυγος του Τούρκου Προξένου στην Κομοτηνή.

Ήταν η τρίτη φορά που η κ. Χούλια Ακιντζή επισκέφθηκε τη Μονάδα κατά τους είκοσι μήνες που ο σύζυγός της θητεύει στο Προξενείο της Κομοτηνής, και όπως δήλωσε, πρόκειται για ένα ίδρυμα που την έχει συγκινήσει και θεωρεί υποχρέωσή της να το στηρίξει, ενώ συνεχάρη με θέρμη το σύνολο προσωπικού του.

Τη σύζυγο του Τούρκου διπλωμάτη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, που αριθμεί συνολικά επτά μονάδες επτά μονάδες σε όλη την Περιφέρεια, κ. Σωτήρης Σωτηριάδης, ευχαριστώντας για την ευγενική επίσκεψη και δωρεά. Παράλληλα, ερωτηθείς σχετικώς από τους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα υποστελέχωσης της μονάδας, καθώς αυτή ταλανίζεται από ελλείψεις εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ