Ονομάζεται Ελεάννα Αθανασίου και είναι 21 ετών.

Κατάγεται από την Κομοτηνή, τραγουδάει υπέροχα, και γι’ αυτό τη στηρίζουμε και θα την ψηφίζουμε στο επερχόμενο talent show του ΑΝΤ1 «Rising Star».

Η Ελεάννα πέρασε τις προηγούμενες μέρες από την πρώτη οντισιόν στην οποία συμμετείχαν 7.000 υποψήφιες και υποψήφιοι, κατευθείαν στη διαδικασία των live εμφανίσεων, ερμηνεύοντας το «I wanna dance with somebody» της Whitney Houston, το «Τράβα σκανδάλη» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, και ένα ρεφρέν από το «Μια φορά κι έναν καιρό» των Μπλε. Ενόψει της live εμφάνισής της έχει δηλώσει να τραγουδήσει το «Alone» των Heart.

Η Ελεάννα δεν έχει ως αυτοσκοπό τη νίκη, στοχεύει όμως σε μια αξιοπρόσεκτη παρουσία προκειμένου να διεκδικήσει – το αξίζει άλλωστε – την είσοδό της στον κόσμο του μουσικού στερεώματος.

Να της ευχηθούμε λοιπόν ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, και της υποσχόμαστε πως Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ!

Η ίδια, στέλνει το δικό της μήνυμα στις Κομοτηναίες και στους Κομοτηναίους, ενόψει των ψηφοφοριών, που θα γίνονται μέσω εφαρμογής που θα μπορεί ο καθένας να κατεβάσει στο κινητό του.

Η εμφάνισή της, η σκηνική της παρουσία, τα κομμάτια που επέλεξε για την οντισιόν, και φυσικά η τρομερή φωνή της, εξέπληξαν ήδη τους ανθρώπους του «Rising Star».

Απολαύστε την…unplugged!