ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ– από 17 ως 19 Ιουνίου / την αυλαία ανοίγει ο Κώστας Μακεδόνας.

Ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ πολιτισμού, ψυχαγωγίας και διασκέδασης της βόρειας Ελλάδας, το «Φεστιβάλ Μπύρας & Μουσικής Κομοτηνής», θα πραγματοποιηθεί φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αναμένοντας στο ετήσιο ραντεβού του χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλη τη βόρειο Ελλάδα αλλά και τις γείτονες χώρες, στο θερινό δημοτικό θέατρο Κομοτηνής (πάρκο Περιφέρειας), το τριήμερο 17-19 Ιουνίου.

Το Φεστιβάλ που συνδιοργανώνουν η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Κομοτηνής και ο τοπικός Σύλλογος Φίλων Μοντέρνας Μουσικής «Γραμμόφωνο», αποτελεί εδώ και τρία χρόνια απόλυτο προορισμό για όσους αγαπούν τη μουσική και την μπύρα, ενώ φέτος τα περίπτερα του Φεστιβάλ θα φιλοξενούν την τοπική μπύρα «Βεργίνα» της Ζυθοποίας Μακεδονίας-Θράκης.

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν και φέτος καλλιτέχνες και συγκροτήματα εγνωσμένης αξίας, όλων των μουσικών ειδών, σε τοπικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΟ Κώστας Μακεδόνας και η Μαίρη Δούτση την Παρασκευή 17 Ιουνίου, και οι 1000mods το Σάββατο 18 του μηνός, υπόσχονται να ξεσηκώσουν και να χαρίσουν στο κοινό μοναδικές μουσικές στιγμές.

Ακόμη, θα εμφανιστούν τοπικοί καλλιτέχνες και μπάντες της περιοχής, όπως οι Ρεμπέτες της Κομοτηνής, οι Swinging’ Mice,  οι Rivo, οι Vertigo, οι The Blue Kick, οι C Overdose, οι Sentinel, οι Emerald και οι Κακές συνήθειες.

Στη φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθούν επίσης εκδηλώσεις Capoeira Show, Hard Rock/Metal DJ Set, και επίδειξη πολεμικών τεχνών.

«Πρόκειται για μια ιδιαίτερη διοργάνωση που γίνεται θεσμός και αναδεικνύει την πόλη μας σε σημείο αναφοράς», επισήμανε ο Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής κ. Νατάσσα Λιβεριάδου.

«Το Φεστιβάλ επιμένει και αντιστέκεται στις δυσκολίες της εποχής, θέλοντας να χαρίσει μέσα από τη μουσική και την μπύρα στιγμές χαράς και ξενοιασιάς που όλοι έχουμε ανάγκη αυτήν την περίοδο», σημειώνει ο Πρόεδρος του “Γραμμόφωνου”, κ. Μάκης Πατρωνίδης.