Τρίωρο αφιέρωμα το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Καθημερινά και απλά»

Στις ομορφιές, στα προβλήματα, αλλά και στις προοπτικές Φαναρίου Ροδόπης, επέλεξαν να κάνουν ζουμ οι παραγωγοί της εκπομπής «Καθημερινά και απλά» που προβάλλεται από την ΕΡΤ3.

Το πρωί της Παρασκευής, 9 Ιουνίου, η Έλσα Ποιμενίδου και ο Χάρης Αρβανιτίδης θα καλημερίσουν το κοινό τους από τον γραφικό παραθαλάσσιο οικισμό του νομού μας. Σκοπός τους, όπως μας προϊδεάζουν στο σχετικό τρέιλερ, είναι να ανακαλύψουν το πανέμορφο θαλάσσιο μέτωπο της περιοχής. Το αφιέρωμα προμηνύεται «χορταστικό», καθότι η διάρκεια της εκπομπής είναι τρεις ώρες.

Δεν έχουμε, λοιπόν, παρά να συντονιστούμε στην ΕΡΤ3 και να απολαύσουμε τις ομορφιές του τόπου μας μέσα από τα τηλεοπτικά πλάνα του «Καθημερινά και απλά».

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ… Φανάρι-Κομοτηνής στη Ροδόπη

Την Παρασκευή 9/6, στις 9 το πρωί,εκπέμπουμε από το Φανάρι του νομού Ροδόπης!Ανακαλύπτουμε το πανέμορφο θαλάσσιο μέτωπο της Κομοτηνής!Διαπιστώνουμε χρόνια προβλήματα και αναδεικνύουμε τις προοπτικές και τα σχέδια για τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.Συντονιστείτε…#ΕΡΤ_Παντού #Περιφέρεια #Ελλάδα #Καθημερινά_και_απλά #Χάρης_Αρβανιτίδης #Έλσα_Ποιμενίδου #Θράκη #Ροδόπη #Κομοτηνή

Δημοσιεύτηκε από ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και ΑΠΛΑ στις Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017